Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cel mai interesant telefon chinezesc apare de pe 10 decembrie si in Europa

Adevărul Adevărul,
Cel mai interesant telefon chinezesc apare de pe 10 decembrie si in Europa

Unul dintre cele mai originale si performante telefoane lansate de un producator din China ajunge pe pietele globale de pe 10 decembrie. Oppo N1 are caracteristici unice, care-l diferentiaza de concurenta. continuă pe Adevărul

Cel mai primitor oras din Europa

Bulevardele intinse, bucatele cu gust de paprika si zambetele localnicilor au transformat Budapesta, capitala Ungariei, in cel mai primitor oras de pe batranul continent, in 2013.

Cel mai vechi targ de iarna si-a deschis portile, in orasul Nurnberg

In Germania, a inceput oficial sezonul Craciunului. Cel mai vechi targ de iarna si-a deschis portile, in orasul Nurnberg.

Elwood, declarat in 2007 cel mai urat caine din lume, a murit la opt ani

Elwood, declarat cel mai urat caine din lume in 2007, a murit, la varsta de opt ani, acasa la stapana sa, inNew Jersey, SUA. Cainele, rezultatul unei incrucisari intre un chihuahua si un caine.

HOT! MOJO, cel mai nou si fresh proiect muzical, lanseaza single-ul Daca strig!

Sound fresh, beat-uri funk, un nou proiect si single-ul de debut Daca strig. Compus de Mihai Ristea si Alex Cotoi, single-ul de debut al trupei Mojo spune, intr-o nota melancolica, o poveste de dragoste cu un final trist. Este o piesa care ne-a placut din primul cand cand am ascultat-o. Influentele funk ne reprezinta .

Cel mai mare producator anunta o scumpire de peste 18% a tigarilor

Compania de stat Tutun-CTC din Chisinau, cel mai mare producator de tigari din Republica Moldova, informeaza ca de la 1 ianuarie 2014 va majora cu peste 18% pretul cu amanuntul la mai multe produse.

Dan Sova: Lucrarile la autostrazile Iasi-Targu Mures si Bacau-Brasov vor incepe, cel mai probabil, in 2015

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, duminica, la Iasi, ca Moldova va fi legata atat cu Transilvania, prin autostrada Iasi-Targu Mures, cat si cu centrul tarii, prin autostrada Bacau-Brasov, ambele lucrari urmand sa inceapa, cel mai probabil, in anul 2015, relateaza Mediafax.

Blaga: Ziua Marii Uniri - cel mai frumos moment de unitate

Ziua Marii Uniri este cel mai frumos moment de unitate si intelepciune din istoria poporului roman, afirma presedintele Partidului Democrat Liberal PDL), Vasile Blaga.

WhatsApp, cel mai folosit serviciu de mesagerie mobila. A depasit Facebook - raport

Serviciul de mesagerie mobila WhatsApp este cel mai folosit la scara larga, depasind reteaua de socializare Facebook, arata un raport al companiei de cercetare in domeniul telefoniei mobile On Device, potrivit The Telegraph.

FOTO VIDEO Cel mai cool primar din lume: n-are facultate si a spus ca nu-si va respecta nicio promisiune electorala

Cel mai cool primar din toata lumea este Jon Gnarr, din Reykjavik, capitala Islandei. Un libertin fara educatie a transformat orasul dupa chipul si asemanarea sa.

Cel mai cool primar din lume: n-are facultate si a spus ca nu-si va respecta nicio promisiune electorala

Cel mai cool primar din toata lumea este Jon Gnarr, din Reykjavik, capitala Islandei. Un libertin fara educatie a transformat orasul dupa chipul si asemanarea sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )