Libnet.ro
UNICEF

14:45

Elwood, declarat in 2007 cel mai urat caine din lume, a murit la opt ani

B1 B1,
Elwood, declarat in 2007 cel mai urat caine din lume, a murit la opt ani

Elwood, declarat cel mai urat caine din lume in 2007, a murit, la varsta de opt ani, acasa la stapana sa, inNew Jersey, SUA. Cainele, rezultatul unei incrucisari intre un chihuahua si un caine. continuă pe B1

Faze tari: Studiu: Istoria oamenilor ar fi inceput cand o femela cimpanzeu s-a imperecheat cu un porc; Cel mai urat caine din lume a murit; S-au imbracat in sange pentru a protesta fata de uciderea animalelor

Sute de Mos Craciuni, reuniti la Berlin. Unde e Laponia? Ieri puteai jura ca-i in Berlin. Acolo s-au adunat peste 200 de Mosi Craciun. Si au mai adus si niste ingerasi cu ei. A inceput sezonul Craciunului si trebuie sa-i demonstreze sefului ca merita sa poarte haina rosie. Cum arata omul de zapada al acestui barbat. A ajuns viral pe Internet. Este cea mai rece, dar si cea mai calduroasa perioada a anului. Vine Craciunul, iar fiecare il asteapta pe Mos Craciun cum stie mai bine.

Numarul somerilor din Germania, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Numarul somerilor din Germania a crescut, in noiembrie, pana la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, conform datelor Agentiei Federale a Muncii.

ANALIZA Oglinda, oglinjoara, care e cel mai neperformant credit din tara?

Circa 21,6% din creditele acordate de bancile din Romania sunt considerate neperformante. De unde provin ele, pe tipuri de companii si pe sectoare de activitate? Cine genereaza aceasta neperformanta si care tipuri de credite sunt cele mai neperformante? Un studiu recent realizat de BNR arata ca in cazul microintreprinderilor, rata de neperformante se apropie de 50%, iar pe tipuri de activitati economice, constructiile si real-estate-ul aduna cele mai multe neperformante. Dar studiul aduce si cateva concluzii interesante.

FOTO VIDEO Cel mai cool primar din lume: n-are facultate si a spus ca nu-si va respecta nicio promisiune electorala

Cel mai cool primar din toata lumea este Jon Gnarr, din Reykjavik, capitala Islandei. Un libertin fara educatie a transformat orasul dupa chipul si asemanarea sa.

Cel mai cool primar din lume: n-are facultate si a spus ca nu-si va respecta nicio promisiune electorala

Cel mai cool primar din toata lumea este Jon Gnarr, din Reykjavik, capitala Islandei. Un libertin fara educatie a transformat orasul dupa chipul si asemanarea sa.

Cel mai frumos sat din gaura neagra a Europei

Intre dealurile Husilor, acolo unde statistica ne spune ca se afla polul saraciei din Europa, un sat sfideaza stereotipurile. In Padureni, vizitatorul gaseste piscina, teatru de vara si terenuri pentru sport. Nu sunt mofturi. Au fost construite dupa ce satenii au inceput constructia de drumuri, bransamentele la apa si canalizare. Inainte de toate, satenii au infiintat un centru de gospodarire unde sunt create, prin forte proprii, aceste investitii. Centrul atrage forta de munca si asigura independenta satului in privinta lucrarilor edilitare. Rezultatul? Padureniul atrage in fiecare vacanta mii de vizitatori de la oras. Asta in conditiile in care datele oficiale plaseaza judetul Vaslui in polul saraciei, cu cea mai slaba putere de cumparare din UE. Padureniul a devenit insa un exemplu pentru orice sat din Romania. Transformarea a inceput la Revolutie si a fost gandita de un primar care acum 30 de ani vedea prima oara Occidentul.

Americanii au proiectat cel mai mare vas din istorie: Vezi cum arata proiectul Nava Libertatii (VIDEO)

O companie din Florida a proiectat un oras plutitor, denumit Nava Libertatii. Vasul, cu o lungime de 1,4 kilometri, va avea 25 de etaje si o capacitate de 50. 000 de locuri. Vor fi amenajate scoli, spitale, galerii de .

Cel mai primitor oras din Europa

Bulevardele intinse, bucatele cu gust de paprika si zambetele localnicilor au transformat Budapesta, capitala Ungariei, in cel mai primitor oras de pe batranul continent, in 2013.

(P) Astra - cel mai mare hostel din Brasov, construit prin Regio

Situat in Brasov, la 20 minute de Piata Sfatului si la 15 minute de Gara Brasov, Hostelul Astra a fost construit in special pentru grupurile de tineri sau de sportivi care participa la numeroasele evenimente.

Caru' cu vedete: Moment memorabil la botezul anului! Primarul Chisinaului, vrajit de Elena Udrea; EL e cel mai elegant barbat din Romnia n 2013; Adevarul revoltator despre moartea actorului Paul Walker! Ce-au putut sa gaseasca politistii la fata locului

Mare prietenie intre fata si noua iubita a lui Iri! Fiica lui Columbeanu si Alexandra au defilat pe acelasi podium de moda. Alexandra Hodis 20 de ani), tanara care i-a furat inima lui Irinel Columbeanu 56 de ani), are o relatie speciala cu fiica milionarului. Catalin Botezatu, in tandreturi cu o blonda celebra! Nu e Anda Adam. Oana Turcu a participat, sambata seara, la petrecerea organizata cu ocazia zilei de nastere a designerului Catalin Botezatu.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )