Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cel mai mare atac asupra fortelor guvernamentale ucrainene. Oficialii din Ucraina solicita sprijin din partea Occidentului

Antena3 Antena3,
Cel mai mare atac asupra fortelor guvernamentale ucrainene. Oficialii din Ucraina solicita sprijin din partea Occidentului

Trei militari ucraineni au fost raniti intr-un asalt la care au participat aproximativ 300 de militanti prorusi, la Luhansk. Separatistii au folosit arme automate, mortiere si lansatoare de rachete, spun. continuă pe Antena3

China a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

Dupa ce si-a cladit succesul economic pe forta de munca ieftina, China a depasit anul trecut Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume. Companiile chineze s-au orientat tot mai mult in ultimii ani spre tehnologie, pe fondul cresterii salariilor si a concurentei puternice din partea altor tari emergente.

China a depasit Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

China, care si-a cladit succesul economic pe forta de munca ieftina, a depasit anul trecut Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume, informeaza Financial Times. China a.

China a surclasat Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

China a devenit anul trecut cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume, dupa ce a surclasat Japonia. Orientarea companiilor chinezesti catre tehnologie a fost determinata de cresterea salariilor si de concurenta puternica reprezentata de.

Misterul de patru SECOLE, pe cale de a fi descifrat. De unde izvoraste cel mai mare fluviu al lumii

Pentru cei care sunt pasionati de geografie misterul Amazonului este una din cele mai stringente probleme care are nevoie de o rezolvare. De patru secole, oamenii incearca sa descopere izvoarele Amazonului. Pana.

Cel mai mare spion al zilelor noastre, Edward Snowden, a devenit subiect de film

Spionul american Edward Snowden a devenit subiect de film. Istoria fostului consultant NSA nu a fost trecuta cu vederea de regizorul Oliver Stone.

Cel mai mare eveniment dedicat Internetului din Europa de Est, la Bucuresti: care sunt principalele subiecte?

Bucurestiul devine, din nou, capitala Internetului din Europa Centrala si de Est. La ICEEfest, eveniment care va avea loc saptamana viitoare in 12 si 13 iunie, joi si vineri, la Grand Cinema More din Baneasa Shopping City, sunt asteptati peste 2. 000 de participanti.

PIB-ul Romaniei a inregistrat cea mai mare crestere din UE

Produsul Intern Brut al Romaniei a inregistrat o crestere de 3,8% in primul trimestru din 2014 comparativ cu perioada similara din 2013, acesta fiind cel mai mare avans anual inregistrat de o tara membra a Uniunii Europene, potrivit celei de-a doua estimari publicate miercuri de Oficiul european pentru Statistica Eurostat).

Ce s-a intamplat cu cel mai accesat site de torrente din Romania. Este OFICIAL. A fost confirmat de autoritati

Peter Sunde, co-fondator al celui mai mare site de torrente din lume, The Pirate Bay, a fost arestat in Suedia. El era pe lista celor cautati de Interpol inca din 2012, dupa ce a fost condamnat, in absenta, .

Ultimul pas pana la finala si locul 3 mondial. Ce-a declarat Simona Halep dupa cea mai mare performanta din cariera, la un turneu de Mare Slem

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinalele de la Roland Garros, cea mai mare performanta a sa la un turneu de Mare Slem, dupa 6-2, 6-2, cu rusoaica Svetlana Kuznetova. in semifinale, Halep o va intalni joi pe Andrea Petkovici Germania, locul 27 WTA).

Romania a avut cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale din UE

Romania a inregistrat, in luna aprilie, cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale, de 1,7%, comparativ cu luna precedenta, fiind urmata de Grecia, cu 1,3% si de Letonia, cu 0,7%, potrivit datelor Institutului European de Statistica Eurostat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )