Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cel mai mare spion al zilelor noastre, Edward Snowden, a devenit subiect de film

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare spion al zilelor noastre, Edward Snowden, a devenit subiect de film

Spionul american Edward Snowden a devenit subiect de film. Istoria fostului consultant NSA nu a fost trecuta cu vederea de regizorul Oliver Stone. continuă pe Wall-Street Ro

China a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

Dupa ce si-a cladit succesul economic pe forta de munca ieftina, China a depasit anul trecut Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume. Companiile chineze s-au orientat tot mai mult in ultimii ani spre tehnologie, pe fondul cresterii salariilor si a concurentei puternice din partea altor tari emergente.

China a depasit Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

China, care si-a cladit succesul economic pe forta de munca ieftina, a depasit anul trecut Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume, informeaza Financial Times. China a.

China a surclasat Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

China a devenit anul trecut cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume, dupa ce a surclasat Japonia. Orientarea companiilor chinezesti catre tehnologie a fost determinata de cresterea salariilor si de concurenta puternica reprezentata de.

Misterul de patru SECOLE, pe cale de a fi descifrat. De unde izvoraste cel mai mare fluviu al lumii

Pentru cei care sunt pasionati de geografie misterul Amazonului este una din cele mai stringente probleme care are nevoie de o rezolvare. De patru secole, oamenii incearca sa descopere izvoarele Amazonului. Pana.

Cel mai mare eveniment dedicat Internetului din Europa de Est, la Bucuresti: care sunt principalele subiecte?

Bucurestiul devine, din nou, capitala Internetului din Europa Centrala si de Est. La ICEEfest, eveniment care va avea loc saptamana viitoare in 12 si 13 iunie, joi si vineri, la Grand Cinema More din Baneasa Shopping City, sunt asteptati peste 2. 000 de participanti.

Ce s-a intamplat cu cel mai accesat site de torrente din Romania. Este OFICIAL. A fost confirmat de autoritati

Peter Sunde, co-fondator al celui mai mare site de torrente din lume, The Pirate Bay, a fost arestat in Suedia. El era pe lista celor cautati de Interpol inca din 2012, dupa ce a fost condamnat, in absenta, .

10.000 de oameni asteptati la cea mai mare petrecere pe acoperis

Cea mai mare petrecere pe acoperis din Romania va avea loc pe 21 iunie, la Bucuresti, anunta organizatorii, AllTimeClubbing. Atmosfera va fi animata de DJ-i din Italia, Germania si Romania.

FOTO VIDEO Nokia XL - un Android mai mare disponibil si in Romania

Nokia, inainte de a fi cumparata definitiv de Microsoft, a lansat trei telefoane cu Android - Nokia X, X+ si XL. Nokia XL, fratele mai mare al familiei, e disponibil in Romania la cateva magazine online. Tech Adevarul va arata unde il gasiti si la ce pret.

Cea mai mare banca elvetiana, investigata pentru spalare de bani si crima organizata

UBS, cea mai mare banca elvetiana, este investigata de autoritatile elvetiene pentru acuzatii de spalare de bani si activitati de crima organizata, relateaza Mediafax , care citeaza Bloomberg .

Cea mai mare banca elvetiana, investigata pentru spalare de bani si crima organizata

Cea mai mare banca elvetiana, UBS, este investigata de autoritatile elvetiene pentru acuzatii de spalare de bani si activitati de crima organizata, relateaza Bloomberg .

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )