Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cel mai mare jaf virtual din Romania. Hackerii au furat 37 de milioane de euro printr-un singur click

Antena3 Antena3,
Cel mai mare jaf virtual din Romania. Hackerii au furat 37 de milioane de euro printr-un singur click

Hackerii au dat lovitura vietii lor. Chiar aici, in Romania. 40 de milioane de euro a pierdut o companie din Bistrita dintr-un singur click. Cu ajutorul unor identitati false, hackerii au convins o. continuă pe Antena3

FOTO Cel mai mare parc de aventura dintr-un mall european se deschide pe 1 septembrie, la Bucuresti

Cel mai mare parc de aventura dintr-un spatiu inchis din Romania va fi deschis pe 1 septembrie, intr-unul dintre mall-urile din Bucuresti. Parcul cuprinde atat trasee pentru adulti, cat si pentru copii, o panza de paianjan, dar si cea mai lunga tiroliana dintr-un spatiu comercial din Europa. Costurile amenajarii parcului au depasit suma de 200. 000 de euro.

Este cel mai mare cimitir din lume. Motivul pentru care milioane de oameni vor sa fie inmormantati aici

Wadi Al-Salam este cel mai mare cimitir nu numai din Irak, dar si din intreaga lume. Are peste 1400 de ani. Milioane de siiti viseaza sa fie inmormantati in acest loc unde se afla mormantul lui Ali, varul si ginerele.

Unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, jefuit de 40 de milioane de euro

Compania Leoni Wiring Systems, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, a fost jefuita de 40 de milioane de euro. Totul s-a petrecut la sediul central din Romania de la Bistrita, un.

Un milard de dolari pentru o moschee: Algeria ridica al treilea cel mai mare lacas de cult pentru musulmani din lume (VIDEO)

Algeria va starni invidia lumii musulmane cand marea Moschee din Alger va fi finalizata, in luna decembrie. Lucrarile la Djamaa el Djazair, sau Moscheea mare Alger, au inceput in 2011.

Un miliard de dolari pentru o moschee: Algeria ridica al treilea cel mai mare lacas de cult pentru musulmani din lume (VIDEO)

Algeria va starni invidia lumii musulmane cand marea Moschee din Alger va fi finalizata, in luna decembrie. Lucrarile la Djamaa el Djazair, sau Moscheea mare Alger, au inceput in 2011.

Cat castiga lunar Nicolae Ceausescu. Avea cel mai mare salariu din tara

Romanii au mereu tendinta sa spuna ca traiau mai bine pe vremea comunismului, dar iata care erau veniturile lunare ale oamenilor de rand in comparatie cu cele ale sefului statului de.

AFI Palace Cotroceni are cel mai mare parc de aventura dintr-un mall european

Mallul AFI Palace Cotroceni din Bucuresti anunta lansarea AFI Aventurier, cel mai mare parc de aventura indoor dintr-un centru comercial din Europa, in urma unei investitii de 200. 000 de euro.

Islanda a ridicat gradul de alerta: cel mai mare vulcan din tara este pe punctul de a erupe

Islanda a ridicat gradul de alerta dupa ce unul dintre cei mai mari vulcani a fost lovit de cele mai mari cutremure din ultimii 39 de ani, scrie businessmagazin. ro. Doua cutremure de peste 4 grade pe scara Richter.

Cel mai mare furt de bovine din Noua Zeelanda. Cum au disparut 500 de vaci?

Aproximativ 500 de vaci au fost furate dintr-o ferma din Noua Zeelanda si acesta pare sa fie cel mai mare furt de vaci din istoria tarii, conform Guardian. Oamenii din Ashburton, sudul insulei, sustin ca nu.

Povestea infioratoare a romancei considerate cel mai mare criminal in serie din istoria Serbiei. Baba Anuica di Pistonea a ucis cu planta demonica

Baba Anuica a fost o vrajitoare renumita in tot sudul Banatului. Era cunoscuta pentru otravurile pe care maestuos le prepara. in cele mai multe cazuri le-a folosit in scopuri deloc nobile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )