Libnet.ro
UNICEF

21:45

Povestea infioratoare a romancei considerate cel mai mare criminal in serie din istoria Serbiei. Baba Anuica di Pistonea a ucis cu planta demonica

Adevărul Adevărul,
Povestea infioratoare a romancei considerate cel mai mare criminal in serie din istoria Serbiei. Baba Anuica di Pistonea a ucis cu planta demonica

Baba Anuica a fost o vrajitoare renumita in tot sudul Banatului. Era cunoscuta pentru otravurile pe care maestuos le prepara. in cele mai multe cazuri le-a folosit in scopuri deloc nobile. continuă pe Adevărul

VIDEO+FOTO. Record Guinness Book : cel mai mare mozaic format din sombreros

Guadalajara, capitala statului mexican Jalisco, a obtinut vineri un record consemnat de Guinness Book prin formarea celui mai mare mozaic de sombreros din lume, relateaza EFE, preluata de Agerpres. Orasul a reusit sa stranga laolalta 2. 684 de palarii traditionale, cu prilejul inceperii editiei anuale a Encuentro Internacional del Mariachi y la Charreria, un festival cultural de muzica, dans si costume populare charro cowboy mexican), care se desfasoara in aceasta localitate in perioada 26 august 4 septembrie la Guadalajara.

Islanda a ridicat gradul de alerta: cel mai mare vulcan din tara este pe punctul de a erupe

Islanda a ridicat gradul de alerta dupa ce unul dintre cei mai mari vulcani a fost lovit de cele mai mari cutremure din ultimii 39 de ani, scrie businessmagazin. ro. Doua cutremure de peste 4 grade pe scara Richter.

A gasit cel mai mare tezaur monetar din Romania, dar se judeca acum cu statul pentru dreptul sau. Cati bani are de primit barbatul

Tanarul care a facut descoperirea a predat imediat comoara autoritatilor, dar nici dupa 3 ani nu si-a primit recompensa prevazuta de lege, scrie wowbiz. ro. IULIAN ENACHE: Am descoperti un tezaur.

SIF Banat Crisana - cel mai bun randament din BET-FI

Actiunile SIF1 Banat Crisana s-au apreciat cu 4,44%, in perioada 18-25 august, reprezentand cel mai bun randament raportat la euro din cadrul indicelui BET-FI, care s-a apreciat cu 1,68%.

Obama va crea cea mai mare zona marina protejata din lume, in largul insulei Hawaii

Barack Obama, presedintele Stetelor Unite ale Americii, va crea cea mai mare zona marina protejata din lume pe coasta arhipelagului insulelor Hawaii, informeaza site-ul publicatiei The Guardian, preluat de Mediafax.

Cea mai mare piramida din lume nu este in Egipt

Piramidele, alaturi de faraoni si hieroglife, reprezinta un adevarat simbol al Egiptului Antic. in general, atunci cand esti intrebat care este cea mai mare piramida din lume, te gandesti imediat la cea a lui Keops din Gizeh. intr-adevar, aceasta este cea mai inalta piramida construita in antichitate, insa atunci cand vine vorba de volum, este [].

Iohannis: Comemorarea Marelui Razboi aduce cel mai puternic argument in favoarea proiectului european

Comemorarea Primului Razboi Mondial aduce cel mai puternic argument in favoarea proiectului european, a declarat presedintele Klaus Iohannis, duminica, in cadrul ceremoniei dedicate marcarii a 100 de ani de la intrarea Romaniei in prima conflagratie mondiala.

Comemorarea Marelui Razboi, cel mai puternic argument in favoarea proiectului european

Comemorarea Primului Razboi Mondial aduce cel mai puternic argument in favoarea proiectului european, a declarat astazi presedintele Klaus Iohannis, cu prilejul ceremoniei nationale dedicate marcarii a 100 de ani de la intrarea tarii noastre in primul razboi mondial, potrivit site-ului Administratiei Prezidentiale.

Cel mai in varsta om din lume are o ultima dorinta

Un indonezian a fost recent declarat cel mai in varsta om din lume. in acest moment, exista numeroase persoane care sustin ca ar fi cele mai batrane din lume. Dupa cum scriu si cei de la Independent, printre acestea se numara nigerianulJames Olofintuyi, care sustine ca ar avea varsta de 171 de ani, si etiopianul [].

A fost descoperit in Indonezia. E cel mai in varsta om din toate timpurile. Cati ani are acum

Cel mai in varsta om din lume ar fi un indonezian in varsta de 145 de ani, care insa isi doreste sa moara, scrie Mirror. Mbah Gotho a iesit din anonimat in clipa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )