Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cel mai mare producator de SIM-uri din lume neaga informatiile legate de spionajul NSA

Playtech Playtech,
Cel mai mare producator de SIM-uri din lume neaga informatiile legate de spionajul NSA

Gemalto, cel mai mare producator de SIM-uri, neaga faptul ca cei de la NSA si GCHQ ar fi intrat in reteaua sa pentru a obtine informatii in mod ilegal. in urma scandalului aparut acum cateva zile, Gemalto, cel mai mare producator de cartele SIM din lume a pornit o investigatie pentru a confirma daca intr-adevar []. continuă pe Playtech

Spionii americani si britanici au spart reteaua Gemalto, cel mai mare producator de cartele SIM din lume

Spionii americani si britanici au patruns in reteaua de computere interna a celui mai mare producator de cartele SIM din lume, furand cheile criptografice folosite pentru protejarea intimitatii comunicatiilor telefonice in lume, relateaza The.

Cel mai mare traficant de cocaina din Bihor, condamnat definitiv la inchisoare

Decizie definitiva in dosarul dosartul gruparii coordonate de Valeriu Popa, fost Flonta, cel mai mare traficant de cocaina din Bihor.

O grupare de spioni americani si britanici au spart reteaua celui mai mare producator de cartele SIM din lume

Spionii americani si britanici au spart reteaua de computere interna a celui mai mare producator de cartele SIM din lume. Acestia au furat cheile criptografice folosite pentru protejarea intimitatii .

Reteaua celui mai mare producator de cartele SIM din lume, sparta de spioni americani si britanici

Spionii americani si britanici au patruns in reteaua de computere interna a celui mai mare producator de cartele SIM din lume si au furat cheile criptografice folosite pentru protejarea intimitatii.

Reteaua celui mai mare producator de cartele SIM, sparta de spionii americani si britanici

Spionii americani si britanici au patruns in reteaua de computere interna a celui mai mare producator de cartele SIM din lume, furand cheile criptografice folosite pentru protejarea intimitatii comunicatiilor telefonice in lume, informeaza Mediafax.

Apple a anuntat cel mai mare proiect european al sau

Apple a anuntat ca va investi 1,7 miliarde euro in doua centre de date ce vor fi amplasate in Irlanda si Danemarca, urmand sa fie create si cateva sute de locuri de munca. Tim Cook, seful Apple, spune ca e vorba de cel mai mare proiect european al companiei.

INFOGRAFIE Diaspora, cel mai mare investitor din Romania, umilit de britanicii de la Channel 4

Vin Romanii!, documentarul defaimator difuzat de Channel 4, trebuie privit si din perspectiva economica. Jurnalistii britanici umilesc cel mai mare investitor din Romania, pentru ca Diaspora a trimis acasa 57 de miliarde de euro in ultimii 10 ani, scrie Adevarul Financiar.

Cum o vad strainii pe Simona Halep: Arata ca o fetita in cel mai mare magazin de dulciuri din oras

Simona Halep a revenit pe locul trei in lume dupa ce a castigat turneul de la Dubai, al zecelea sau triumf din cariera.

Box: Meciul dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao, pe 2 mai la Las Vegas: Va fi cel mai mare eveniment din istoria sportului

Americanul Floyd Mayweather va boxa cu filipinezul Manny Pacquiao in 2 mai, la MGM Grand Arena din Las Vegas, anunta BBC, citat de Mediafax.

VIDEO: NSA a spart peste doua miliarde de cartele SIM din lume ca sa spioneze mai usor

Spionii americani si britanici au patruns in reteaua de computere interna a celui mai mare producator de cartele SIM din lume, furand cheile criptografice folosite pentru protejarea intimitatii comunicatiilor telefonice in lume, relateaza Mediafax. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )