Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO: NSA a spart peste doua miliarde de cartele SIM din lume ca sa spioneze mai usor

România Liberă România Liberă,
VIDEO: NSA a spart peste doua miliarde de cartele SIM din lume ca sa spioneze mai usor

Spionii americani si britanici au patruns in reteaua de computere interna a celui mai mare producator de cartele SIM din lume, furand cheile criptografice folosite pentru protejarea intimitatii comunicatiilor telefonice in lume, relateaza Mediafax. ro . continuă pe România Liberă

O grupare de spioni americani si britanici au spart reteaua celui mai mare producator de cartele SIM din lume

Spionii americani si britanici au spart reteaua de computere interna a celui mai mare producator de cartele SIM din lume. Acestia au furat cheile criptografice folosite pentru protejarea intimitatii .

Spionii americani si britanici au spart reteaua Gemalto, cel mai mare producator de cartele SIM din lume

Spionii americani si britanici au patruns in reteaua de computere interna a celui mai mare producator de cartele SIM din lume, furand cheile criptografice folosite pentru protejarea intimitatii comunicatiilor telefonice in lume, relateaza The.

Reteaua celui mai mare producator de cartele SIM, sparta de spionii americani si britanici

Spionii americani si britanici au patruns in reteaua de computere interna a celui mai mare producator de cartele SIM din lume, furand cheile criptografice folosite pentru protejarea intimitatii comunicatiilor telefonice in lume, informeaza Mediafax.

Reteaua celui mai mare producator de cartele SIM din lume, sparta de spioni americani si britanici

Spionii americani si britanici au patruns in reteaua de computere interna a celui mai mare producator de cartele SIM din lume si au furat cheile criptografice folosite pentru protejarea intimitatii.

Elena Udrea a risipit peste 9 miliarde de lei pe proiecte care zac in paragina

Peste 9 miliarde de lei au intrat pe mana Elenei Udrea, in vremea domniei la ministerul Turismului si Dezvoltarii. Sume alocate, bineinteles, prin bunavointa premierului Emil Boc. Asta in timp ce Traian.

Americanii au ajuns sa ne spioneze folosind cartele SIM din milioane de telefoane

Au trecut doar cateva zile, iar acum cei de la NSA par a fi implicati intr-un nou scandal de spionaj alaturi de aliatii lor din Marea Britanie. in urma cu cateva zile, va vorbeam despre noua descoperire a celor de la Kaspersky. Rusii specializati in securitate online au scos la iveala faptul ca hard-disk-urile produse [].

OMV Petrom, profit net de peste doua ori mai mic decat in 2013

Actualizare 08:43 Petrom a trecut pe pierdere in ultimul trimestru, fata de T3 2014 OMV Petrom a trecut pe pierdere in ultimul trimestru al anului trecut, consemnand un rezultat net negativ de 304 milioane lei, fata de un profit net de 1,02 miliarde lei in T3 2014. in al patrulea trimestru din 2013, compania raportase un profit net atribuibil actionarilor de 1,158 miliarde lei.

RBS ar putea necesita provizioane de peste 15 miliarde dolari pentru costuri legale

Royal Bank of Scotland Group Plc RBS) ar putea sa-si constituie provizioane de 10 miliarde lire sterline 15,4 miliarde dolari) pentru noi costuri legale, ca urmare a anchetei privind manipularea pietei valutare, respectiv a celei referitoare la titlurile americane garantate ipotecar, potrivit societatii de brokeraj Keefe Bruyette and Woods Inc.

Business Report: OMV Petrom, profit net de peste doua ori mai mic decat in 2013; Reducerea TVA poate intra in vigoare anul acesta; Micile afaceri pentru hipsteri cauta bani pe bursa. AeRO e cool

Au cumparat doua fabrici in doua luni si le transforma in mii de apartamente. Robertino Georgescu si Dan Dragulin, cei doi parteneri care au. Costul paradisului fiscal: investitii taiate, deficit mare. Guvernul Ponta nu are foarte multe solutii la indemana pentru a pune in practica ambitiosul plan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )