Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare traficant de cocaina din Bihor, condamnat definitiv la inchisoare

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare traficant de cocaina din Bihor, condamnat definitiv la inchisoare

Decizie definitiva in dosarul dosartul gruparii coordonate de Valeriu Popa, fost Flonta, cel mai mare traficant de cocaina din Bihor. continuă pe Adevărul

Spionii americani si britanici au spart reteaua Gemalto, cel mai mare producator de cartele SIM din lume

Spionii americani si britanici au patruns in reteaua de computere interna a celui mai mare producator de cartele SIM din lume, furand cheile criptografice folosite pentru protejarea intimitatii comunicatiilor telefonice in lume, relateaza The.

Dosar de politician: Cum s-a imbogatit cel mai mare afacerist din Ialomita, Stefan Poienaru, cu ajutorul baronului PSD Silvian Ciuperca (VIDEO)

Judetul Ialomita a fost lovit puternic de procurorii DNA. in doua zile succesive, seful judetului Ialomita, baronul Silvian Ciuperca, dar si cel mai bogat afacerist din judet, Stefan Poienaru, au fost pusi.

Laserul de la Magurele. Directorul celui mai mare proiect stiintific din Romania: Finalizam etapa propunerilor de experimente. Suntem in timp cu toate componentele stiintifice, dar constructia cladirii este in intarziere

Cei 60 de cercetatori romani si straini angajati ai ELI-NP definitiveaza zilele acestea propunerile de experimente care vor fi facute la Magurele, folosind cel mai puternic laser din lume. Nicolae Zamfir, directorul proiectului si directorul Institutului National de Fizica si Inginerie Nucleara, a declarat pentru HotNews. ro ca acum se incheie etapa de pregatire a experimentelor, propunerile cercetatorilor vor fi evaluate de oameni de stiinta din strainatate, iar board-ul stiintific va aproba experimentele in luna iunie. Singura componenta aflata in intarziere este constructia cladirii de la Magurele, de care se ocupa constructorul Strabag, cladire care conform calendarului aprobat de Comisia Europeana trebuie sa fie terminata la finalul lui 2015. UPDATE Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la Magurele: Sunt cateva probleme de tip logistic in mersul lucrarilor. Cu siguranta se gasesc solutii adecvate.

Cel mai vechi spital psihiatric din lume a devenit muzeu si galerie de arta

Cea mai veche institutie psihiatrica din lume, Bethlem Royal Hospital, aflata la periferia Londrei, a inaugurat in aceasta saptamana un muzeu si o galerie de arta care evidentiaza evolutia tratamentelor.

Dezvaluiri in dosarul EADS. Articolul care scoate la iveala filiera romano-germana a celui mai mare scandal de coruptie din Europa

Realizatorul Antena 3, Radu Tudor, a publicat in exclusivitate pe blogul sau articolul unui jurnalist german care scoate la iveala filiera romano-germana din cel mai mare scandal de coruptie din Europa. Este.

Box: Meciul dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao, pe 2 mai la Las Vegas: Va fi cel mai mare eveniment din istoria sportului

Americanul Floyd Mayweather va boxa cu filipinezul Manny Pacquiao in 2 mai, la MGM Grand Arena din Las Vegas, anunta BBC, citat de Mediafax.

Reteaua celui mai mare producator de cartele SIM, sparta de spionii americani si britanici

Spionii americani si britanici au patruns in reteaua de computere interna a celui mai mare producator de cartele SIM din lume, furand cheile criptografice folosite pentru protejarea intimitatii comunicatiilor telefonice in lume, informeaza Mediafax.

O grupare de spioni americani si britanici au spart reteaua celui mai mare producator de cartele SIM din lume

Spionii americani si britanici au spart reteaua de computere interna a celui mai mare producator de cartele SIM din lume. Acestia au furat cheile criptografice folosite pentru protejarea intimitatii .

Reteaua celui mai mare producator de cartele SIM din lume, sparta de spioni americani si britanici

Spionii americani si britanici au patruns in reteaua de computere interna a celui mai mare producator de cartele SIM din lume si au furat cheile criptografice folosite pentru protejarea intimitatii.

Un tanar de 29 de ani a murit in piscina UBB Cluj, cel mai probabil in urma unui stop cardiac

Un tanar de 29 de ani a murit, sambata, in timp ce inota in Complexul de natatie Universitas al Universitatii Babes - Bolyai UBB) din Cluj-Napoca. Cel mai probabil, acesta a murit in urma unui stop.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )