Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cel mai mare targ de turism din lume, anulat din cauza coronavirusului. Premiera negativa pentru ITB Berlin, in cei 54 de ani de existenta

B1 B1,
Cel mai mare targ de turism din lume, anulat din cauza coronavirusului. Premiera negativa pentru ITB Berlin, in cei 54 de ani de existenta

ITB Berlin, cel mai mare targ de turism mondial, ce trebuia sa aiba loc in capitala Germaniei intre 4 si 8 martie, a fost anulat pe fondul masurilor de combatere a coronavirusului. Este o premiera negativa in. continuă pe B1

Trump a inaugurat cel mai mare stadion de cricket din lume

Donald Trump a fost ovationat de peste 100. 000 de indieni, la inaugurarea celui mai mare stadion de cricket din lume, presedintele american promitand un acord comercial incredibil si cele mai de temut echipamente militare de pe planeta, acesta fiind cel mai mare miting din strainatate al liderului de la Casa Alba.

P Studiile in Marea Britanie, interes constant crescut din partea tinerilor romani. Universitatile din UK prezente in numar mare la cel mai important targ educational de inceput de an

Mii de programe de studiu in UK si din alte noua tari vor fi prezentate de institutiile de invatamant din strainatate, la cel mai important targ educational al inceputului de an World Education Fair WEF), pe 28 februarie in Timisoara, 29 februarie-1 martie, la Bucuresti, 2 martie in Constanta si pe 4 in Galati.

Al cincilea cel mai mare vas din lume, blocat pe mare cu chiar mai multi pasageri decat Diamond Princess. Care a fost motivul (VIDEO)

Un numar de 4. 500 de pasageri aflati pe al cincilea cel mai mare vas din lume, MSC Meraviglia, sunt verificati de autoritatile mexicane, pentru a stabili daca vor putea debarca, asta dupa ce anterior i se.

Top 20 Cele Mai Frumoase Plaje Exotice din Lume

Ce poate fi mai frumos decat sa te pregatesti pentru o vacanta? Poate doar sa planifici una intr-o insula exotica de unde nu iti vei mai dori sa pleci vreodata. Sau, cel putin, sa pleci doar ca sa.

Coronavirus, posibil sa devina cea mai mare ingrijorare macro din ultimul deceniu

Pietele asiatice au scazut ieri pe fondul raspandirii coronavirusului in intreaga lume, dar si pe fondul advertis and 172;mentelor autoritatilor din sanatate care sustin ca guvernele nu sunt pregatite pentru focar, conform AFP.

Cel mai mare parc din Capitala va fi construit in Sectorul 4

Peste 30. 000 de metri patrati de teren pe care nu crestea nici iarba, din sudul Bucurestiului, vor f.

Cine este cel mai mare antrenor de fotbal din lume, in viziunea lui Zinedine Zidane: Am invatat multe de la el, in 2015

Zinedine Zidane a avut doar cuvinte de lauda la adresa lui Pep Guardiola, inaintea meciului dintre Real MadridsiManchester City.

Lia Olguta Vasilescu, lovitura de sute de milioane de euro. Cel mai mare proiect din Europa

Lia Olguta Vasilescu a facut un anunt exploziv astazi! .

Cel mai mare incinerator de deseuri medicale, inchis de Garda de Mediu. Avem contract direct cu spitalele, inclusiv cu Matei Bals

In plin scandal provocat de iminenta aparitie a coronavirusului in Romania, Agentia pentru Protectia Mediului Prahova a decis sa suspende activitatea celui mai mare incinerator de deseuri medicale din zona de sud a tarii.

Cel mai destept caine din lume s-a dus singur la politie: de ce a luat decizia neobisnuita

Foarte multi oameni au teribil de multa incredere in animalele de companie pe care le-au dresat de-a lungul anilor. Chiar si asa, gestul unui caine care a calcat intr-o sectie de politie este imposibil de inteles. Indiferent ce parere ai despre cainele tau sau cel al unui prieten, toti sunt surprinzator de destepti. Nu sunt .

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )