Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cel mai nou all-in-one de la Samsung include un soundbar masiv

Playtech Playtech,
Cel mai nou all-in-one de la Samsung include un soundbar masiv

Cu sisteme all-in-one atat de performante si atragatoare precum noua creatie Samsung, devine imposibil sa-ti mai orientezi atentia catre desktop-uri clasice. La CES 2017, targul de tehnologie care s-a incheiat in urma cu cateva zile, foarte multe companii au incercat sa reinventeze sistemele portabile si all-in-one-urile. Din acest punct de vedere, cea mai buna treaba []. continuă pe Playtech

Daniela Crudu si Mihai Costea din nou iMPREUNA? Detalii PICANTE despre cel mai nou cuplu

Dupa ce in 2014 Daniela Crudu anunta ca s-a despartit de Mihai Costea din cauza infidelitatii fotbalistului, sunt sanse sa-i vedem, din nou, impreuna. Fostul fotbalist al Stelei a avut o.

Cel mai mare val de viroze din ultimii ani. 120 de persoane au fost internate

Medicii aradeni se confrunta, in ultima saptamana, cu cel mai mare val de infectii respiratorii si pneumonii din ultimii ani. Mai exact peste 1300 de cazuri de infectii respiratorii si pneumonii au fost inregistrate in ultima saptamana.

Tanarul Florin Tripon a fost desemnat cel mai bun student din Romania

Florin Tripon este cel mai bun student roman din Romania in anul academic 2015-2016. Distinctia i-a fost acordata la cea de-a opta editie a Galei Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS), organizata la Palatul Parlamentului.

Antonia, vedeta cu cel mai lung divort din Romania?

Antonia are sanse sa devina vedeta cu cel mai lung divort din Romania. Artista nu a reusit sa se separe in acte de sotul ei, Vincenzo, nici dupa aproape trei ani, timp in care a adus pe lume doi copii cu Alex Velea. Mai patita decat ea a fost doar Ramona Badescu.

Cristina Bleortu este cel mai bun student roman din strainatate

Cristina Bleortu este cel mai bun student roman din strainatate in anul academic 2015-2016. Distinctia i-a fost acordata la cea de-a opta editie a Galei Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS), organizata la Palatul Parlamentului.

Lira sterlina, la cel mai redus curs al ultimelor zece saptamani

Lira sterlina s-a depreciat semnificativ ieri, pe pietele externe, ajungand la cel mai scazut curs din octombrie pana acum, in raport cu dolarul, dupa ce premierul de la Londra, Theresa May, a sugerat ca Marea Britanie se indreapta spre un Brexit dur, in urma caruia tara sa ar putea pierde accesul la piata unica europeana.

Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2016 de catre FIFA

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, in varsta de 31 de ani, a fost desemnat cel mai bun fotbalist din 2016 in cadrul galei The Best FIFA Football Awards 2016, de la Zurich, primul eveniment organizat dupa ce forul international a intrerupt parteneriatul cu revista France Football, noteaza Mediafax.

VIDEO Globurile de Aur 2017: Filmul La La Land - marele castigator al galei, cu 7 premii. Moonlight- cel mai bun film-drama

Musicalul romantic 'La La Land', in regia lui Damien Chazelle, cu Emma Stone si Ryan Gosling in rolurile principale, a castigat duminica seara Globul de Aur pentru cel mai bun film-comedie, cu ocazia celei de-a 74-a gale anuale Golden Globes, desfasurata la Los Angeles. Cu sapte premii, acest film poate fi considerat marele castigator al galei, dupa ce le-a adus cate un Glob de Aur si regizorului Damien Chazelle, dar si actorilor Emma Stone si Ryan Gosling.

Lungmetrajul Elle a castigat Globul de Aur la categoria Cel mai bun film strain

Lungmetrajul Elle, regizat de Paul Verhoeven, a castigat Globul de Aur la categoria cel mai bun film strain, anunta News. ro. La categoria cel mai bun film strain, lungmetrajul Elle, in care rolul principal este interpretat de actrita Isabelle Huppert, a fost nominalizat alaturi de coproductia cu participare romaneasca Toni Erdmann Germania-Austria) si de peliculele Divines Franta-Qatar), Neruda Chile) si The Salesman Iran).

Denis Alibec, desemnat cel mai bun jucator. Marius Sumudica, antrenorul anulu

Atacantul echipei Steaua, Denis Alibec, a primit premiul pentru cel mai bun jucator din campionatul Romaniei, el fiind ales totodata si cel mai bun atacant, iar fostul sau antrenor de la Astra Giurgiu, Marius Sumudica, a fost desemnat antrenorul anului, vineri seara, in cadrul Galei AFAN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )