Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cel mai nou Tomb Raider este disponibil gratuit pe mobile [VIDEO]

Playtech Playtech,
Cel mai nou Tomb Raider este disponibil gratuit pe mobile [VIDEO]

Lara Croft: Relic Run este numele celui mai nou episod din populara serie Tomb Raider. in acelasi timp, este un titlu free-to-play disponibil pe iOS si Android. Fanii jocurilor Tomb Raider se vor bucura sa afle ca, fara prea multe surle si trambite, cei de la Square Enix au anuntat zilele trecute noul Lara Croft [] Cel mai nou Tomb Raider este disponibil gratuit pe mobile [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cel mai asteptat telefon din China: OnePlus Two e pregatit de lansare pentru 1 iunie

OnePlus a zguduit putin piata telefoanelor in 2014, iar pe 1 iunie vrea s-o faca din nou. Este ziua in care chinezii ar putea lansa OnePlus Two si sa ne arate daca pot sa isi mentina renumele sau sa dispara pe cat de repede au crescut. in 2014, OnePlus One a fost telefonul care a [] Cel mai asteptat telefon din China: OnePlus Two e pregatit de lansare pentru 1 iunie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Huawei Watch este poate cel mai frumos ceas inteligent, dar si unul dintre cele mai scumpe

Intre Apple Watch si toate celelalte cu Android Wear se remarca Huawei Watch, un dispozitiv frumos prezentat in martie la MWC 2015. Acum, aflam si pretul pentru acesta, dar daca designul e o chestiune relativa, costul este clar: mult peste cele cu Android Wear. Apple are tot felul de adjective pentru Watch si pe unele [] Huawei Watch este poate cel mai frumos ceas inteligent, dar si unul dintre cele mai scumpe Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

REVISTA PRESEI: Cum a ajuns Mihai Viteazul cel mai daunator mit

Din ziarele de vineri, aflam cum se pregatesc marii comercianti pentru reducerea TVA la 9%, cum a ajuns Mihai Viteazul cel mai daunator mit, cum vor evolua cotatiile de pe pietele de obligatiuni, Romania este la cel putin 50 de ani distanta de ceea ce vedem astazi dezvoltat in Occident privind infrastructura, dar si ca retailerul belgian Mega Image a ajuns la 21 de supermarketuri nonstop, in Bucuresti.

Cristi Pascu, Valentina Pelinel si Geta Voinea juriul Cel mai bun hairstylist din Romania

In curand va fi ales cel mai bun hairstylist din Romania, iar din juriul care va decide catre cine se va indrepta marele premiu fac parte Cristi Pascu, Valentina Pelinel si Geta Voinea.

Depozitele bancare din Grecia au atins cel mai scazut nivel din peste 10 ani

Depozitele bancare din Grecia au coborat in aprilie la 139,4 miliarde euro, cel mai redus nivel din peste 10 ani, in conditiile in care populatia, ingrijorata de blocajul negocierilor dintre Guvern si creditorii internationali, a retras din conturi.

Cel mai iubit telefon al rusilor va avea doi succesori: ce noutati aduce YotaPhone 3

YotaPhone 2, unul dintre cele mai interesante telefoane de pe piata, va avea parte de doi succesori. Ce ne pregatesc rusii pentru viitor. Primul dispozitivu YotaPhone nu s-a bucurat de un succes enorm, in ciuda faptului ca a starnit curiozitatea tuturor prin cele doua display-uri cu care era dotat. Urmatorul telefon produs de cei de [] Cel mai iubit telefon al rusilor va avea doi succesori: ce noutati aduce YotaPhone 3 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Nisa: Un adolescent a stabilit recordul pentru cel mai mare selfie din lume. Tanarul a surprins 2.530 de oameni intr-o singura fotografie (VIDEO)

Recordul mondial pentru cel mai mare selfie din lume a fost stabilit saptamana aceasta de un adolescent din Nisa care a reusit sa faca o fotografie in care apar 2. 530 de persoane, informeaza lalibre. be. Tom.

Transalpina, intr-o neterminata renovare. Cel mai inalt drum din Romania arata deplorabil

Transalpina, cel mai inalt drum din Romania, arata deplorabil. Gropile, bolovanii uriasi cazuti pe carosabil si lipsa parapetilor fac din acest traseu unul de cosmar pentru turisti. Drumul Regelui, asa cum.

Alina Bica: inchisoarea nu e cel mai rau lucru care mi s-a intamplat

Alina Bica a declarat ca faptul ca a ajuns in inchisoare nu a fost cel mai rau lucru care i s-a intamplat, subliniid ca, in perioada in care a fost sefa DIICOT, a trecut prin momente chiar mai nefericite.

Alina Bica: Faptul ca am ajuns in arest nu e cel mai rau lucru care mi s-a intamplat

Alina Bica a declarat ca ajungerea in puscarie nu a fost cel mai rau lucru care i s-a intamplat si ca, in perioada in care a fost sefa DIICOT, a trecut prin momente chiar mai nefericite. Nu cred ca ce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )