Libnet.ro
UNICEF

09:15

Alina Bica: Faptul ca am ajuns in arest nu e cel mai rau lucru care mi s-a intamplat

B1 B1,
Alina Bica: Faptul ca am ajuns in arest nu e cel mai rau lucru care mi s-a intamplat

Alina Bica a declarat ca ajungerea in puscarie nu a fost cel mai rau lucru care i s-a intamplat si ca, in perioada in care a fost sefa DIICOT, a trecut prin momente chiar mai nefericite. Nu cred ca ce. continuă pe B1

Alina Bica: inchisoarea nu e cel mai rau lucru care mi s-a intamplat

Alina Bica a declarat ca faptul ca a ajuns in inchisoare nu a fost cel mai rau lucru care i s-a intamplat, subliniid ca, in perioada in care a fost sefa DIICOT, a trecut prin momente chiar mai nefericite.

Cristi Pascu, Valentina Pelinel si Geta Voinea juriul Cel mai bun hairstylist din Romania

In curand va fi ales cel mai bun hairstylist din Romania, iar din juriul care va decide catre cine se va indrepta marele premiu fac parte Cristi Pascu, Valentina Pelinel si Geta Voinea.

Huawei Watch este poate cel mai frumos ceas inteligent, dar si unul dintre cele mai scumpe

Intre Apple Watch si toate celelalte cu Android Wear se remarca Huawei Watch, un dispozitiv frumos prezentat in martie la MWC 2015. Acum, aflam si pretul pentru acesta, dar daca designul e o chestiune relativa, costul este clar: mult peste cele cu Android Wear. Apple are tot felul de adjective pentru Watch si pe unele [] Huawei Watch este poate cel mai frumos ceas inteligent, dar si unul dintre cele mai scumpe Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tariceanu, cel mai toxic politician: Seful Senatului cere demisiile tuturor celor care incearca sa faca justitia sa mearga, face orice i sta in putinta sa pentru a-i salva pe cei au demolat Romania

Consultantul politic Dan Ionescu l-a desemnat pe Calin Popescu Tariceanu cel mai toxic politician din ultimii 25 de ani. Omul care s-a aflat mereu la locul potrivit pentru sine si la locul nepotrivit pentru noi e.

Cel mai asteptat telefon din China: OnePlus Two e pregatit de lansare pentru 1 iunie

OnePlus a zguduit putin piata telefoanelor in 2014, iar pe 1 iunie vrea s-o faca din nou. Este ziua in care chinezii ar putea lansa OnePlus Two si sa ne arate daca pot sa isi mentina renumele sau sa dispara pe cat de repede au crescut. in 2014, OnePlus One a fost telefonul care a [] Cel mai asteptat telefon din China: OnePlus Two e pregatit de lansare pentru 1 iunie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Apple depaseste Google si devine cel mai valoros brand din lume

Apple a devansat Google, devenind cel mai valoros brand din lume, cu 247 de miliarde de dolari, in crestere cu 67% fata de anul trecut, potrivit clasamentului anual Brand Z realizat de WPP si Millward Brown, publicat miercuri, relateaza Business.

Teodor Ceausu, Ixia: In Bucuresti avem cel mai mare centru RD din grup

Biroul Ixia din Bucuresti este cel mai mare centru de cercetare si dezvoltare al furnizorului american de solutii de testare a retelelor, cu aproximativ 380 de angajati, a declarat pentru Wall-Street. ro, Teodor Ceausu, country manager Ixia Romania.

Cum poti castiga 30.000 de euro dezvoltand cel mai bun proiect pentru Internet of Things

Daca esti cucerit de ideea Internet of Things si crezi ca ai putea dezvolta proiectul care sa schimbe lumea sau cel putin sa ne faca vietile mai bune, acum exista o competitie potrivita tie. Telekom Romania a lansat cea de-a a doua editie a concursului international Business Wall of Fame initiat de grupul Deutsche Telekom [] Cum poti castiga 30. 000 de euro dezvoltand cel mai bun proiect pentru Internet of Things Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Nepotism la cel mai inalt nivel: Membrii Statului Islamic se plang ca misiunile sinucigase se dau pe pile

Nepotismul se practica si la cel mai inalt nivel, astfel ca militantii gruparii extremiste de stanga Stat Islamic SI) trebuie sa stea la coada, pe lista de asteptare, pentru a obtine o misiune siucigasa,.

Cel mai ravnit job: un tanar de 25 de ani, platit sa calatoreasca in 7 tari toata vara

Costin Marian, un tanar in varsta de 25 de ani, fotograf freelancer din Medias, a obtinut cel mai ravnit job. El este platit sa calatoreasca in 7 tari, printre care Dubai si Egipt, timp de 4 luni in aceasta vara. Tanarul a castigat jobul in urma unui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )