Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cel mai popular general postdecembrist a trecut Styxul...

Adevărul Adevărul,
Cel mai popular general postdecembrist a trecut Styxul...

Istoria adevarata a Armatei Romaniei, cea a etapei parcurse dupa decembrie 1989, nu s-a scris inca. Nu convine unor oameni politici. Vinovati de starea ambigua a unitatilor din tara, diferita de aceea a batalioanelor operative, rulate in teatrele de operatiuni militare. O austeritate impotriva caruia s-au pronuntat militari cu coloana vertebrala. Vocea cea mai puternica fiind a celui care a murit in seara zilei de 20 iunie. continuă pe Adevărul

A murit cel mai popular general postdecembrist,Mihail Eugeniu Popescu

Istoria adevarata a Armatei Romaniei, cea a etapei parcurse dupa decembrie 1989, nu s-a scris inca. Nu convine unor oameni politici. Vinovati de starea ambigua a unitatilor din tara, diferita de aceea a batalioanelor operative, rulate in teatrele de operatiuni militare. O austeritate impotriva caruia s-au pronuntat militari cu coloana vertebrala. Vocea cea mai puternica fiind a lui Mihail Eugeniu Popescu, care a murit ieri seara!.

Cel mai varstnic candidat la bacalaureat din Botosani are 57 de ani

Cel mai in varsta candidat inscris la sesiunea din vara acestui an a examenului de bacalaureat are 57 de ani, a declarat pentru AGERPRES inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Mihaela Hunca.

Cat costa un suc in cel mai SCUMP oras din lume.

In 2013, Oslo a fost votat drept cel mai scump oras din lume, conform unui studiu realizat de o companie internationala de consultanta, citat de Business Insider. Pana anul trecut, Tokio a fost considerat orasul cu cele mai mari preturi din lume. Anul acesta, capitala Norvegiei este in fruntea listei oraselor cu nivel de trai ridicat, potrivit firmei de consultanta ECA Interntional. Studiul a avut in vedere costul bunurilor si serviciilor de baza, iar preturile din Oslo au fost caracterizate .

Allview a lansat cel mai subtire telefon din gama. Un model dual - SIM cu ecran de 4,7 inch si un pret de 1.299 lei

Compania brasoveana Allview a lansat un nou smartphone, modelul numit V1 Viper care devine cel mai subtire model din gama, cu o grosime de 7,9 mm. Terminalul costa 1. 299 lei, are procesor quad core de 1. 2 GHz si ruleaza Android 4. Compania spune ca a vandut in S1 cam 35. 000 de smartphone-uri ce i-au adus o cota de 7-9% pe piata. Cel mai scump smartphone Allview costa 1. 500 lei, iar compania vinde peste zece modele de telefoane.

Rihanna l-a depasit pe Justin Bieber si este cel mai urmarit artist pe YouTube

Rihanna a devenit cel mai urmarit artist pe de YouTube, reusind sa-l depaseasca pe Justin Bieber, precedentul lider in aceasta ierarhie. Cele 77 de piese postate pe canalul oficial al Rihannei au adunat 3,789.

Cu implicatii in Romania: cel mai mare caz de insolventa din Austria

Compania austriaca de constructii Alpine Holding, cu contracte si in Romania, a declansat cel mai mare caz de insolventa produs in Austria dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, incercarile de a atrage noi fonduri esuand saptamana aceasta, transmite.

Brasov, Bucuresti Constanta: Caravana Squash ASB 2013 - cel mai mare eveniment de squash din Romania.

Asociatia de Squash organizeaza in aceasta vara Caravana Squash ASB 2013 cel mai mare eveniment de squash din Romania. Caravana viziteaza orasele Brasov, Bucuresti si Constanta, in fiecare din cele trei orase fiind pregatit cate un eveniment inedit. Meciurile vor fi transmise de GSPTV - prima transmisiune live de squash din Romania.

Brasov, Bucuresti, Constanta: Caravana Squash ASB 2013 - cel mai mare eveniment de squash din Romania.

Asociatia de Squash organizeaza in aceasta vara Caravana Squash ASB 2013 cel mai mare eveniment de squash din Romania. Caravana viziteaza orasele Brasov, Bucuresti si Constanta, in fiecare din cele trei orase fiind pregatit cate un eveniment inedit. Meciurile vor fi transmise de GSPTV - prima transmisiune live de squash din Romania.

Cel mai mare serviciu de streaming pentru filme, Netflix, se extinde pe teritoriul european

Netflix, cel mai mare serviciu de streaming pentru filme si seriale se va extinde in Europa, anunta Go4it. Dupa ce in ultimii doi ani si-a extins serviciile in 40 de tari, Netflix a decis sa se extinda.

Xperia ZU Probabil cel mai rapid smartphone dupa benchmark-urile aparute

Daca zvonurile despre cel mai recent smartphone Sony, Xperia ZU nu erau suficiente, au mai aparut o serie de rezultate de benchmark ale acestuia. Cu toate ca nu e sanatos sa dam crezare zvonurilor, cel putin in viata reala, pe segmentul de dispozitive mobile acestea par a se adeveri in proportie de 95%. Rezultatele de benchmark ale posibilului smartphone Sony, par sa depaseasca semnificativ valorile obtinute de primul concurent la capitolul performanta. Este foarte posibil ca Xperia ZU sa stabileasca .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )