Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cel mai rapid roman din lume a fost scris la Bucuresti. Performanta, inscrisa pentru validare ca record mondial la Guiness Book

Hotnews Hotnews,
Cel mai rapid roman din lume a fost scris la Bucuresti. Performanta, inscrisa pentru validare ca record mondial la Guiness Book

Mos Craciun Co. Cel mai rapid roman din lume este titlul volumului redactat in doar 5 ore si 35 de minute de 53 de scriitori, sambata, la Universitatea din Bucuresti, premiera mondiala fiind inscrisa pentru validare ca record in Guinness Book of Records, informeaza un comunicat citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Romanii incearca sa scrie cel mai rapid roman din lume

Aproximativ 50 de autori vor incerca sa scrie cel mai rapid roman din lume, in cadrul unui eveniment care va avea loc sambata, la Universitatea din Bucuresti, informeaza un comunicat citat de Mediafax.

Romanii incearca sa scrie cel mai rapid roman din lume. Intre autori: Florin Iaru, Marius Chivu sau Matei Plesu

Aproximativ 50 de autori vor incerca sa scrie cel mai rapid roman din lume, in cadrul unui eveniment care va avea loc sambata, la Universitatea din Bucuresti, informeaza un comunicat citat de Mediafax.

Scriitorii Ioan Grosan si Matei Plesu incearca sa scrie cel mai RAPID roman din ...

Matei Plesu, Ioan Grosan si Florin Iaru se numara printre cei 50 de autori care vor participa, sambata, la cea mai rapida redactare a unui roman din lume, informeaza un comunicat al organizatorilor. Acestora li se alatura, printre altii, Marius Chivu, Razvan Tupa si Gabriel H. Decuble, potrivit Mediafax. Evenimentul in premiera mondiala va avea loc sambata, incepand cu ora 9:00, in amfiteatrul Spiru Haret si in laboratoarele Facultatii de Matematica si Informatica ale Universitatii din .

Julian Assange da presa pe politica si vrea sa infiinteze cel mai TRANSPARENT partid din lume.

Perceput de catre politicieni drept un pericol pentru polii puterii ca urmare a dezvaluirilor despre razboaiele din Irak si Afganistan care au pus pe jar o lume intreaga, fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, se pregateste de o schimbare radicala de directie: cainele de paza al adevarului vrea sa renunte la dezvaluiri pentru politica. Mai exact, intr-un interviu acordat presei straine, jurnalistul australian Julian Assange a anuntat ca va candida pentru Senat la alegerile legislative federale .

Cum arata cel mai mare hotel din lume. Un mic oras poate locui in el

Pentru prima data, un strain a intrat in hotelul Ryugyong din Phenian, considerat unul dintre proiectele faraonice ale dinastiei Kim, scrie Adevarul .

Portugalia reduce taxa pentru afaceri noi la cel mai scazut nivel din UE

Guvernul portughez vrea sa coboare taxa pentru afacerile noi de la 25% la 10%, cel mai scazut nivel din Uniunea Europeana UE), conform Antena3. ro.

Portugalia reduce taxa pentru afaceri noi la cel mai scazut nivel din UE

Guvernul portughez vrea sa coboare taxa pentru afacerile noi de la 25% la 10%, cel mai scazut nivel din UE, rata utilizata deja de Bulgaria si Cipru. Portugalia negociaza cu autoritatea pentru.

Opt medici rezidenti romani vor lucra la cel mai mare spital din Orientul Mijlociu

Wizrom Software anunta ca a finalizat selectia medicilor rezidenti romani care vor lucra timp de trei ani la prestigiosul spital universitar al Sheba Hospital din Israel, in cadrul burselor SHI Training Fellowship.

Cea mai lunga linie feroviara rapida din lume va concura A380 intre Beijing si Guangzhou.

Chinezii vor putea opta in curand sa calatoreasca pe cea mai lunga ruta feroviara de tren rapid din lume sau cu un avion superjumbo Airbus A380, pe ruta Beijing-Guangzhou, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax. O linie ferata cu o lungime de 2. 298 de kilometri, intre capitala Chinei si Guangzhou, din sudul tarii, va fi inaugurata pe 26 decembrie, distanta urmand sa fie parcursa in numai 8 ore. Initial, trenurile vor circula cu o viteza de 300 de kilometri pe ora, a anuntat Ministerul Cailor .

Faze tari: Misterul faimoaselor linii Nazca din Peru a fost descifrat. Ce sustine cel care le-a analizat; Cainele lui Hades chiar exista! El e Hercule, bestia de peste 130 de KG si cu circumferinta gatului de aproape un metru!; Ucis de hitul Gangnam Style

Cea mai simpatica pisica din lume! Gestul sau a facut sa rada milioane de oameni. Cea mai tare pisica din lume este deja vedeta pe toate. Ce fac ei in zapada sigur nu vei incerca niciodata. E frig si ninge si zapada s-a adunat in straturi care acopera totul. Ce ai chef sa faci pe vremea asta? Sa stai undeva la gura sobei sau langa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )