Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cel mai de succes film din istorie nu este nici Avengers, nici Star Wars

Playtech Playtech,
Cel mai de succes film din istorie nu este nici Avengers, nici Star Wars

Succesul unui film poate fi masurat in mai multe feluri, insa, de cele mai multe ori, incasarile decid daca un film a fost un succes sau nu. Avengers: Infinity War a avut o evolutie. continuă pe Playtech

Stiai? Acesta a fost cel mai longeviv roman din istorie

A fost odata ca niciodata un roman care ar fi trait 148 de ani. Si totul ar parea doar o poveste, daca nu ar exista si dovada acestui fapt: un certificat de deces in care se specifica negru pe alb varsta.

Care este secretul unei casnicii de peste 80 de ani. Ce a declarat cel mai batran cuplu din lume

Care este secretul unei casnicii de opeste 80 de ani. Ce a spus cel mai batran cuplu din lume Un cuplu din Japonia a batut recordul mondial pentru cea mai lunga casnicie, trecand.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO, VIDEO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Romania - cel mai mare declin din UE la preturile produselor industriale

Preturile produselor industriale au inregistrat un avans de 0,3% in Uniunea Europeana si unul de 0,4% in zona euro, in timp ce in Romania acestea au scazut cu 0,4%, in iulie comparativ cu iunie, inregistrandu-se, astfel, cel mai mare declin inregistrat in randul statelor membre, arata datele publicate, ieri, de Eurostat si preluate de Agerpres.

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai slab nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,6321 lei/euro, in scadere cu 0,12% fata de nivelul atins luni, cel mai scazut din ultima luna.

S-a maritat Chiara Ferragni, cel mai de succes fashion blogger din lume

Chiara Ferragni, cea considerata cel mai de succes fashion blogger din lume, s-a maritat cu rapperul italian, Fedez. Iata cum a decurs ceremonia si cate rochii a purtat.

Ei sunt copiii celor mai rai dictatori din lume. Ce s-a ales de ei si ce viata duc acum

Cei mai malefici oameni din istorie ne sunt prezentati din manuale, dar mai rar auzim de succesorii lor. Iar acestia, de multe ori, sunt o parte importanta din istorie pe care o uitam. Copiii si nepotii celor mai rai oameni care au trait vreodata sunt adeseori uitati. Reputatia stramosilor lor ii urmareste invariabil. Fiecare dintre [] .

Indicele Robor la trei luni a coborat la 3,18%, cel mai mic nivel din iunie

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,18%, cel mai mic nivel din 29 iunie pana in prezent, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Un barbat pretinde ca a rezolvat unul dintre cele mai mari mistere aviatice din istorie folosind doar Google Maps

Un britanic, Ian Wilson, este de parare ca a gasit ramasitele l avionului MH370 cu ajutorul Google Maps. Avionul care a disparut in 2014 cu 239 de persoane la bord este considerat a fo cel mai mare mi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )