Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cel mai tare pianist al anului

Antena3 Antena3,
Cel mai tare pianist al anului

Reactie uimitoare a unui pianist atunci cand a fost deranjat, in timpul concertului, de soneria unui telefon mobil al unui spectator. Raspunsul pianistului, in videoul de mai sus. inregistrarea a fost difuzata. continuă pe Antena3

Parlamentul Romaniei, desemnat institutia care a sustinut cel mai tare coruptia in 2013

Parlamentul Romaniei a fost desemnat institutia care a sustinut cel mai tare coruptia si crima organizata in anul ce se incheie. Premiul a fost acordat de un ONG care face anual un astfel de clasament, pentru.

Justin Timberlake, ales drept cel mai elegant barbat al anului

Actorul american Justin Timberlake a fost ales drept cel mai elegant barbat al anului, intr-un top alcatuit de editorii revistei GQ. Artistul, care a fost inclus si in topul Barbatii anului 2013 al.

Top 5 cel mai penibil moment al anului 2013

Mihai Gadea a prezentat luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, un top cinci al celor mai penibile momente din anul in curs. Astfel, o prima propunere este presedintele Traian Basescu la perdeluta, pe 23.

Ce vedeta a avut cel mai frumos par in 2013

S-a hotarat, la final de 2013, ca Beyonce este vedeta cu cel mai frumos par al anului, urmata indeaproape de Nicole Scherzinger si Kim Kardashian.

Cel mai cald Craciun din Rusia, din ultimii 100 de ani. Ce temperaturi arata termometrele

In Rusia a fost inregistrat cel mai cald Craciun din ultimii 100 de ani. Meteorologii au anuntat ca in Rusia a fost inregistrat cel mai cald 25 decembrie din ultimul secol. La Moscova s-au inregistrat in jurul p.

Nicolae Voiculet, cel mai mare naist al lumii. Ascultati aici doua melodii ale artistului

Cel mai mare naist al lumii, Nicolae Voiculet, si-a incantat publicul, marti, cantand doua melodii, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, acolo unde a fost invitat. Voiculet a cantat cea de-a doua.

Top 10: Cel mai vandut model auto in fiecare tara din regiune

Cel mai vandut autoturism in 2013 in tarile din regiune a fost masina nationala sau din tara vecina, un exemplu este Fiat 500L fabricat in Serbia care este si cel mai vandut model pe piata respectiva, la fel este si Dacia in Romania sau Skoda in Cehia.

Valentin Ilie, Coldwell Banker: 2013, cel mai bun an de la debutul crizei pentru piata apartamentelor

Segmentul rezidential poate fi considerat supriza placuta, 2013 fiind poate cel mai bun an pentru piata apartamentelor de la declansarea crizei economice categoric a fost un an mai pozitiv decat precedentul, cel putin pentru noi. Numarul de.

Europa lanseaza cel mai scump telescop al sau, pentru identificarea unui miliard de stele

Gaia este numele acestui exemplar, cel mai scump telescop, a carui valoare este de 1,4 miliarde de dolari si care a fost lansat recent in spatiu de catre ESA European Space Agency). Scopul telescopului Gaia este de a descoperi pana la un miliard de stele noi si de a oferi in acest fel o reprezentare cat mai buna a galaxiei Milky Way. Acesta a fost lansat de pe o nava maritima care acosteaza in regiunea Korou, si este cel mai [].

Cel mai mare operator telecom din lume va distribui iPhone din ianuarie, dupa 6 ani de negocieri

Apple a ajuns la un acord cu China Mobile dupa sase ani de negocieri, cel mai mare operator telecom din lume dupa numarul de clienti urmand sa distribuie, din luna ianuarie, modelele iPhone in reteaua proprie de magazine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )