Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cel mai temut CRIMINAL din Caransebes, condamnat. Cati ani va petrece in spatele gratiilor

România Liberă România Liberă,
Cel mai temut CRIMINAL din Caransebes, condamnat. Cati ani va petrece in spatele gratiilor

Barbatul din Caransebes, care, in luna noiembrie a anului trecut, si-a injunghiat mortal sotia in Portugalia si a venit in tara cu cadavrul acesteia in masina, pentru a o inmormanta, a fost condamnat, vineri, la 13 ani de inchisoare de Tribunalul Caras-Severin, decizia nefiind definitiva. continuă pe România Liberă

A fost incoronat cel mai urat caine din lume. Cum arata si ce poveste emotionanta are Quasi Modo

Un metis de pitt-bull cu ciobanesc olandez a fost incoronat cel mai urat caine din lume. Dincolo de infatisarea cu care a reusit sa convinga juriul, Quasi Modo are o poveste de viata impresionanta. A fost.

Euro ajunge la 4,4931 lei, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate

Euro s-a apreciat luni cu 3,54 bani fata moneda nationala, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,4931 lei/euro, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate, pe fondul situatiei tensionate generate de anuntul referendumului din Grecia.

Cel mai bun portar din Liga I mai sta doi ani in Romania. Decizie surprinzatoare luata de brazilianul Peterson Pecanha

Socotiot cel mai bun portar din Liga I, brazilianul Peterson Pecanha a avut numeroase oferte in aceasta pauza competitionala, dar a decis sa-si continue cariera in Romania.

Patricia de la Amadeus, la Barcelona alaturi de cel mai sexy barbat din lume

Patricia Cimpoiasu din trupa Amadeus a petrecut cateva zile de neuitat in Barcelona, acolo unde l-a intalnit pe cel mai sexy barbat din lume. Mai exact, Adam Levine de la Maroon 5! .

Pana la luna si inapoi! Cel mai tare ZOOM din lume care iti taie respiratia

Dovada ca expresia pana la luna si inapoi poate deveni realitate mai usor decat iti imaginai! Nikons Coolpix P900 a reusit sa bata recordul cu un zoom care iti taie respiratia. Are un zoom optic de.

FOTO. Cel mai musculos om din lume a ajuns la a sasea operatie in 14 zile. Cum arata acum

Ronnie Coleman, un nume cu greutate in lumea culturismului, de opt ori Mister Olympia, a ajuns la nu mai putin de sase operatii in ultimele doua saptamanu, dupa ce in cariera sa a suferit mai multe interventii chirurgicale.

Cel mai sexy balerin din lume a innebunit femeile cu un dans incendiar

Se numeste Serghei Polunin si i se spune baiatul rau al baletului. Dansatorul ucrainean a oferit un spectacol incendiar si a dansat pe hitul lui Hozier, Take Me To The Church, nominalizata anul acesta la.

Cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud a primt 10 milioane de euro de la Guvern

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a fost prezent vineri la Bistrita pentru a semna acordul de finantare pentru sprijinirea noii investitii pe care nemtii de la Leoni Wiring Systems o pregatesc in zona industriala a Bistritei. Guvernul Romanie sprijina investitia celor de la Leoni cu nu mai putin de 10 milioane de euro.

Dacia, cel mai mare exportator din Romania, are probleme in Franta si Germania, pietele sale de baza

Constructorul auto Dacia, cel mai mare exportator din Romania, are probleme in Franta si Germania, cele mai mari piete ale sale, unde inmatricularile producatorului de la Mioveni au consemnat scaderi de 7,5%, respectiv 7,6% in primul semestru al acestui an.

Poate cel mai bun telefon de buget in 2015: Motorola Moto G, in imagini neoficiale

Motorola a avut un dispozitive foarte bune in 2013 si 2014, remarcandu-se Moto X si Moto G, cel din urma fiind poate cel mai bun telefon pentru bugete reduse. Acum, in 2015, se pregateste un nou Moto G si arata foarte bine din primele imagini neoficiale. Motorola a ajuns la Lenovo, dupa ce a cumparat [] Poate cel mai bun telefon de buget in 2015: Motorola Moto G, in imagini neoficiale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )