Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cel mai tensionat moment de la Romanii au talent: fata care picta cu sanii a rupt juriul in doua

Adevărul Adevărul,
Cel mai tensionat moment de la Romanii au talent: fata care picta cu sanii a rupt juriul in doua

Numarul unei tinere care si-a folosit bustul pentru a intinde vopsea pe o panza a dus la o contradictie intre membrii juriului, care l-au lasat pe Smiley sa atinga si decida daca poate trece in etapa urmatoare. continuă pe Adevărul

Cel mai puternic router wireless cat costa si care sunt performantele

In orice casa ai nevoie de un router wireless cat mai performant pentru a avea semnal puternic si acoperire cat mai mare. Am realizat pentru tine o selectie cu cele mai bune modele daca vrei sa iti cumperi un router wireless puternic. Pe langa toate celelalte criterii de selectie, cum ar fi siguranta pe care [] Cel mai puternic router wireless cat costa si care sunt performantele Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai popular obiectiv turistic din Romania, castelul Bran, scos la vanzare pentru 80 de milioane de euro

Sa ne bucuram cat mai putem de castelul Bran - este mesajul pe care il da mostenitoarea de drept. Dupa ce a fost alungata de acolo si dupa ce a refacut cu greu castelul golit de stat. Cel mai popular obiectiv.

Cum arata Gusturi Romanesti, cel mai nou concept de magazin Mega Image

Mega Image a deschis in Bucuresti magazinul Gusturi Romanesti, cel mai nou concept al retailerului care ia numele unei marti proprii si in care se va comercializa produse cu specific romanesc.

Francezul Alain Robert, supranumit Spiderman, a escaladat cel mai inalt zgarie-nori spiralat din lume (VIDEO)

Francezul Alain Robert, celebru pentru escaladarile sale spectaculoase din mediul urban, a reusit, duminica seara, sa uimeasca din nou. Spiderman a escaladat, fara dispozitive de siguranta cel mai inalt.

Sophia a primit cel mai inedit cadou de Pasti: un iepure din piele

Sophia a petrecut anul acesta Sarbatorile Pascale in orasul sau natal, Roznov, alaturi de familie si de logodnicul ei. Acolo, artista a primit si cel mai inedit cadou de Pasti: un iepure din piele! .

Deus Ex: Mankind Divided va fi cel mai nou joc din serie

Pentru ca jocurile anterioare au fost apreciate de public si critici, foarte multi au fost curiosi cand au auzit de viitorul Deus Ex Mankind Divided. Se pare ca este din ce in ce mai greu pentru un dezvoltator sa ascunda detalii referitoare la un nou joc ce urmeaza a fi lansat in viitorul apropiat. De [] Deus Ex: Mankind Divided va fi cel mai nou joc din serie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Poate cel mai bun accesoriu pentru iPhone: Mophie mareste autonomia si stocarea

La aproximativ un an dupa lansarea primei generatii de Mophie Space Pack, compania americana isi actualizeaza linia sa de baterii cu spatiu de stocare. Timp de multi ani, cei de la Mophie au fost sinonimi cu baterii pentru gadgeturi mobile. Mai mult decat atat, creau carcase ce putea fi purtate in permanenta in jurul unui [] Poate cel mai bun accesoriu pentru iPhone: Mophie mareste autonomia si stocarea Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

LinkedIn cumpara cel mai important site pentru educatia voastra: Lynda.com

In incercarea de a va pregati mai bine pentru viitorul vostru loc de munca, cei de la LinkedIn au cumparatserviciul de cursuri online Lynda. com. in timp ce Facebook reuseste sa fie subiectul unor noi stiri aproape in fiecare zi, cei de la LinkedIn fac o treaba foarte buna in a evita lumina reflectoarelor. Este adevarat [] LinkedIn cumpara cel mai important site pentru educatia voastra: Lynda. com Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Game of Thrones, cel mai piratat show TV din toate timpurile

Noul sezon Game of Thrones este descarcat ilegal de 100. 000 de utilizatori in fiecare zi. Serialul a fost declarat, in anul 2014, cel mai piratat show TV din lume, din toate timpurile.

Vanzarile de PC-uri, la cel mai scazut nivel din 2009

Livrarile de calculatoare personale la nivel global s-au redus cu 6,7% in primul trimestru comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 68,5 milioane de unitati, marcand cel mai scazut nivel din 2009 pana in prezent, potrivit datelor IDC.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )