Libnet.ro
UNICEF

01:05

Game of Thrones, cel mai piratat show TV din toate timpurile

România Liberă România Liberă,
Game of Thrones, cel mai piratat show TV din toate timpurile

Noul sezon Game of Thrones este descarcat ilegal de 100. 000 de utilizatori in fiecare zi. Serialul a fost declarat, in anul 2014, cel mai piratat show TV din lume, din toate timpurile. continuă pe România Liberă

Vanzarile de PC-uri, la cel mai scazut nivel din 2009

Livrarile de calculatoare personale la nivel global s-au redus cu 6,7% in primul trimestru comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 68,5 milioane de unitati, marcand cel mai scazut nivel din 2009 pana in prezent, potrivit datelor IDC.

Livrarile de PC-uri au atins cel mai slab nivel din ultimii sase ani

In primele trei luni ale anului livarile mondiale de PC-uri au fost la cel mai mic nivel din 2009 incoace: 68,5 milioane unitati, arata datele IDC. In anii dinaintea crizei livrarile trimestriale depaseau si 90 milioane unitati. Lenovo si-a pastrat locul intai, cu aproape 20% din piata, iar HP este la mica distanta. Dell, Acer si Asus au completat top cinci.

EXCLUSIV: Ce spun sefii Bancii Transilvania dupa cel mai important contract din istoria bancii. Povestea unei tranzactii pe fast-forward

Sefii Banca Transilvania au relatat la cald povestea celui mai important contract din istoria bancii, cel de achizitie a Volksbank, la cateva minute dupa semnarea stufosului document de preluare a bancii cu capital strain. Horia Ciorcila,.

Cel mai asteptat festival din Romania anului 2015 ii aduce la Cluj pe Armin van Buuren si pe Dimitri VegasLike Mike

UNTOLD Festival, cel mai asteptat festival al anului 2015 in Romania, ii aduce la Cluj doi artisti foarte apreciati, Armin van Buuren si, pentru prima data in tara noastra, Dimitri VegasLike Mike.

Bancul zilei: Cel mai curajos sot din lume

Maria il tot asteapta ingrijorata pe Ion. In sfarsit, acesta apare in zori. Ea: -Poti sa-mi spui pentru ce vii.

Miss cel mai frumos fund si-a pus credinciosii in cap: si-a pictat chipul Fecioarei Maria pe trupul gol

Modelul brazilian Indianara Carvalho, celebra pentru ca a castigat titlul pentru cel mai frumos fund din lume in 2014 si pentru ca a redevenit virgina in urma unei operatii, a scandalizat credinciosi din toata lumea dupa ce a facut publice poze in care chipul Fecioarei Maria apare pictat pe trupul sau gol.

Actiunile Banca Transilvania - cea mai mare crestere din BET

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 27 martie - 3 aprilie, o apreciere de 7,46%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, dar si din indicele extins BET-XT, in conditiile in care acestia au avut evolutii negative.

Cel mai longeviv antrenor din Liga I a scapat de demitere: cum a reusit sa supravietuiasca Grozavu la Botosani

Numit in functie la 6 ianuarie 2014, tehnicianul moldovenilor a primit ultimatum din partea finantatorului Valeriu Iftime, insa a reusit sa-si pastreze postul dupa un rezultat excelent.

LIGA CAMPIONILORHCM Baia Mare a plecat sa joace cel mai important meci din istoria clubului baimarean

Disputa dintre Dinamo Sinara si HCM Baia Mare este fara doar si poate cel mai important meci din istoria clubului de handbal feminin al Baii Mari. Elevele antrenate de Tone Tiselj pleaca cu un moral bun dat de victoria de pe teren propriu in fata rusoaicelor, dar calificarea in Final Four inca se joaca.

Cel mai popular obiectiv turistic din Romania, castelul Bran, scos la vanzare pentru 80 de milioane de euro

Sa ne bucuram cat mai putem de castelul Bran - este mesajul pe care il da mostenitoarea de drept. Dupa ce a fost alungata de acolo si dupa ce a refacut cu greu castelul golit de stat. Cel mai popular obiectiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )