Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cel mai valoros obiect istoric din tara: cupa rituala de la Galatui

Adevărul Adevărul,
Cel mai valoros obiect istoric din tara: cupa rituala de la Galatui

Muzeul Dunarii de Jos Calarasi detine in colectie unul dintre cele mai valoroase obiecte istorice din tara: o cupa rituala, datand din mileniul al V-lea i. Chr. , atribuita comunitatilor Boian-Giulesti. continuă pe Adevărul

Povestea celui mai valoros obiect istoric din tara: cupa rituala de la Galatui

Muzeul Dunarii de Jos Calarasi detine in colectie unul dintre cele mai valoroase obiecte istorice din tara: o cupa rituala, datand din mileniul al V-lea i. Chr. , atribuita comunitatilor Boian-Giulesti.

Cel mai important summit NATO din ultimii ani. Aliatii vor incerca sa gaseasca o solutie pentru a OPRI Rusia

Cel mai important sumit NATO din ultimii ani incepe astazi in Tara Galilor. Aliatii vor incerca timp de doua zile sa gasaseasca o solutie pentru contracararea Rusiei in conflictul din Ucraina. De altfel, sum.

Declaratii halucinante marca Iohannis: Basescu, cel mai important lider politic din ultimii 25 de ani. Suspendarea lui, la limita Constitutiei. E o SFIDARE la adresa romanilor

Gabriela Firea le cere liberalilor sa-si clarifice pozitia vizavi de declaratiile facute de presedintele lor de partid. Klaus Iohannis a declarat ca Traian Basescu este cel mai important lider politic din ultimii.

Presa rusa despre summitul NATO din Tara Galilor: cel mai ostil Rusiei din ultimii 20 de ani

Summitul NATO care a reunit statele membre in Tara Galilor incepand de joi, este calificat de presa rusa ca fiind cel mai ostil fata de Rusia din ultimii 20 de ani, jurnalistii invocand atat retorica participantilor cat si deciziile care urmeaza sa fie.

Pericol: Romania, in topul primelor tari cu cel mai mare risc de infectare al smartphone-urilor: 'Suntem o tara vulnerabila'

Romania a intrat, in premiera, in top 10 al tarilor cu cel mai mare risc de infectare al smartphone-urilor, iar acest lucru vine pe fondul cresterii numarului de utilizatori de dispozitive mobile din tara, cat si a numarului de atacuri care au ca tinta.

Presedintele ucrainean se va intalni cu mai multi lideri occidentali inaintea summitului NATO din Tara Galilor

O intrevedere intre presedintele ucrainean Petro Porosenko si liderii american, britanic, german, francez si italian urmeaza sa aiba loc joi inainte de inceperea summitului NATO din Tara Galilor, au spus surse oficiale pentru AFP.

Trafic blocat pe mai multe drumuri din tara. Cum se circula, marti, in Romania

Centrul Infotrafic anunta ca pe mai multe drumuri din tara,circulatia rutiera se desfasoara ingreunat sau chiar este oprita, iar masinile sunt dirijate pe rute ocolitoare, din cauza unor alunecari de teren, lucrari la partea carosabila sau organizarea unor manifestari social-culturale.

Victor Ponta: Am obtinut cel mai important portofoliu de comisar european pentru Romania, numai cei doi politruci penibili, Blaga si Iohannis, pot sa strice lucrurile. Basescu a fost mai destept si nu a criticat public

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca a obtinut pentru Romania cel mai important portofoliu din Comisia Europeana pentru noi, cel de Dezvoltare regionala, dar ca cei doi politruci penibili, iresponsabili, Iohannis si Blaga, acesti Pacala si Tandala ai politicii romanesti, s-au hotarat ei sa reclame Comisiei Europene sa nu ne dea dl Juncker Dezvoltarea Regionala. Basescu a fost mai destept decat ei si nu a criticat public acest lucru, a afirmat Ponta.

Zlatan Ibrahimovici, cel mai bun marcator al Suediei

Zlatan Ibrahimovici este, de ieri, cel mai bun marcator din istoria primei representative a Suediei, cu 50 de reusite.

Zlatan Ibrahimovic a batut un record vechi de peste 80 de ani si a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Suediei

Zlatan Ibrahimovic a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Suediei, depasind un record vechi de 82 de ani. Joi, in meciul amical cu Estonia, castigat de suedezi cu 2-0, atacantul lui Paris St. Germain.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )