Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cel mai vechi membru al PNL, Horia Musta, a DECEDAT la varsta de 98 de ani.

România Liberă România Liberă,
Cel mai vechi membru al PNL, Horia Musta, a DECEDAT la varsta de 98 de ani.

Cel mai vechi membru al PNL, Horia Musta, care s-a inscris in partid in anul 1932, a decedat, joi, la Timisoara, la varsta de 98 de ani, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa transmis de PNL Timis, Horia Musta, cel mai vechi membru al PNL, s-a stins din viata joi si va fi inmormantat, vineri, la Cimitirul Cosminului din Timisoara. Horia Musta s-a nascut in 21 august 1914 in comuna Marghita Mare, langa Varset Serbia). A absolvit scoala elementara in 1924, liceul . continuă pe România Liberă

A murit cel mai vechi membru PNL, Horia Musta, care s-a inscris in partid in 1932

Cel mai vechi membru al PNL, Horia Musta, care s-a inscris in partid in anul 1932, a decedat, joi, la Timisoara, la varsta de 98 de ani.

Cum arata cel mai periculos loc din lume.

Aproape o sesime din victimele dronelor americane sunt civili. Nord-vestul Pakistanului este considerat, in momentul de fata, cel mai periculos loc din lume, din cauza atacurilor extrem de dese ale dronelor asupra talibanilor. In Waziristan, cel putin patru drone ataca pe zi membrii retelei teroriste al-Qaeda. In prezent, este considerat cel mai periculos loc din lume. Totusi, dronele americane nu ataca numai tintele militare si masinile, ci si moscheile, scolile, casele si vehiculele civile, .

Cristian Dumitrescu: Funeriu a fost CEL MAI SLAB si PROST ales ministru al Educatiei.

Deputatul PSD Cristian Dumitrescu a declarat, marti, la dezbaterea motiunii PDL pe Educatie, ca fostul ministru Daniel Funeriu este cel mai slab si prost ales ministru, potrivit Mediafax. Cristin Dumitrescu a aratat ca acesta a reusit sa compromita Pactul pentru educatie, iar legea promovata de el a dus domeniul in faliment. Nimic din ce a insemnat falimentul guvernarii Boc nu este mai grav decat dezastrul produs in Educatie de ministrul Funeriu, cel mai slab si prost ales ministru al .

Ellen DeGeneres va primi cel mai prestigios premiu de comedie din industria americana de divertisment

Prezentatoarea de televiziune americana Ellen DeGeneres va fi onorata cu premiul Mark Twain pentru Umor American, cel mai prestigios premiu de comedie din industria americana de divertisment. Vedeta va primi pr.

El Shaarawy, cel mai tanar marcator din istoria lui Milan in Europa

Poreclit micul faraon, atacantul italian cu origini egiptene Stephan El Shaarawy a devenit cel mai tanar marcator pentru AC Milan in cupele europene.

Alexandria Librarii, desemnat Cel Mai Promitator Brand Romanesc.

Brandul Alexandria Librarii a fost ales castigator al programului Cel Mai Promitator Brand Romanesc. Gala de premiere a programului, aflat la a treia editie, a avut loc, marti, la hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Marele titlu al acestei editii este castigat de Alexandria Librarii, unul din cele mai importante lanturi de librarii cu o retea in zece judete. Alexandria Librarii va beneficia de un program de branding probono dezvoltat de echipa de specialisti de la Seed Consultants.

Gala de premiere Cel Mai Promitator Brand Romanesc, editia a treia

Gala de premiere a programului Cel Mai Promitator Brand Romanesc a avut loc marti, 2 octombrie 2012 la hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Cea de-a treia editie a programului initiat de agentia de branding.

Actorul Robert Pattinson, desemnat pentru a patra oara cel mai sexy barbat din lume

Actorul britanic Robert Pattinson, din seria Twilight, si-a pastrat titlul de cel mai sexy barbat din lume, acordat de revista Glamour, transmite The Sun. in varsta de 26 de ani, Pattinson a obtinut acest.

Simbolul revolutiei industriale franceze, pus la pamant de criza. Cel mai mare producator de otel din lume va inchide doua furnale

Arcelor Mittal, cel mai mare producator de otel din lume, a anuntat ca va inchide permanent doua furnale din regiunea Lorraine, din estul Frantei, considerate un simbol al revolutiei industriale franceze. Ca.

Cel mai mare producator de otel din lume va inchide doua furnale din Franta

Arcelor Mittal, cel mai mare producator de otel din lume, a anuntat ca va inchide permanent doua furnale din regiunea Lorraine, din estul Frantei. Ca urmare, peste 600 de angajati isi vor pierde locurile de.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )