Libnet.ro
UNICEF

20:16

Cum arata cel mai periculos loc din lume.

România Liberă România Liberă,
Cum arata cel mai periculos loc din lume.

Aproape o sesime din victimele dronelor americane sunt civili. Nord-vestul Pakistanului este considerat, in momentul de fata, cel mai periculos loc din lume, din cauza atacurilor extrem de dese ale dronelor asupra talibanilor. In Waziristan, cel putin patru drone ataca pe zi membrii retelei teroriste al-Qaeda. In prezent, este considerat cel mai periculos loc din lume. Totusi, dronele americane nu ataca numai tintele militare si masinile, ci si moscheile, scolile, casele si vehiculele civile, . continuă pe România Liberă

Actorul Robert Pattinson, desemnat pentru a patra oara cel mai sexy barbat din lume

Actorul britanic Robert Pattinson, din seria Twilight, si-a pastrat titlul de cel mai sexy barbat din lume, acordat de revista Glamour, transmite The Sun. in varsta de 26 de ani, Pattinson a obtinut acest.

Surpriza: Cel mai scump oras din lume este in Siberia.

Multa vreme s-a vehiculat ideea ca cele mai scumpe orase din lume sunt metropolele New York, Londra, Tokio, Paris, scrie economica. net Intr-adevar, aceste metropole au preturi piperate, dar putina lume a luat in calcul faptul ca in locuri izolate, greu accesibile, cu populatie putina si saraca, preturile marfurilor ar putea depasi orasele bine aprovizionate si bine interconectate cu intreaga retea comerciala a lumii, scrie oligarh. md. Rusii pretind ca orasul cu cele mai ridicate preturi din .

Ce secret are cel mai influent om din lume. Viata lui privata este o surpriza pentru sute de milioane de oameni

Este considerat a fi unul dintre cei mai influenti oameni din lume, iar vestimentatia nu este un lucru important pe agenda lui. Din 2004, viata sociala a multora a fost influentata de ideea lui. in urma cu opt.

Gigantica si delicioasa! Iata cea mai mare pizza din lume

O pizzerie din Los Angeles face cea mai mare pizza din lume. Din deliciosul preparat culinar se pot hrani cu usurinta nu mai putin de 50 de persoane. Uriasa pizza este livrata, dupa cum probabil v-ati inchipuit .

Rulajul bursei, la cel mai redus nivel din ultimele 17 luni

Bursa de la Bucuresti a continuat ieri sa urmeze linia burselor externe si a crescut cu 0,6%, intr-o piata in care prudenta investitorilor la tranzactionare a dus lichiditatea la cel mai redus nivel din ultimele 17 luni.

TOP Interbrand: care sunt cele mai puternice companii din lume si cat valoreaza

Coca-Cola, Apple si IBM sunt cele mai valoroase trei branduri din lume, Apple reusind, intr-un singur an, sa-si creasca valoarea cu 129%, depasind astfel IBM, conform topului Interbrand pe 2012.

Faze Tari: Perfomanta incredibila! A facut sex intr-o zi cu 919 barbati; Are cei mai mari sani din lume si ii tot cresc; Fata nevazuta a Oktoberfest: Copii pierduti, furturi si come alcoolice

Ia-ti casa in Anglia! Te costa doar 4. 200 de lei! Cea mai ieftina casa din Marea Britanie, locuinta de la numarul 12, din Limetrees Close, Port Clarence. De ce nu mucegaiesc hamburgerii de la McDonald's? Uite raspunsul! Spre deosebire de alte alimente, hamburgerii de la McDonald's nu mucegaiesc.

El Shaarawy, cel mai tanar marcator din istoria lui Milan in Europa

Poreclit micul faraon, atacantul italian cu origini egiptene Stephan El Shaarawy a devenit cel mai tanar marcator pentru AC Milan in cupele europene.

Vrancea, zguduita de un cutremur de 4,2. INFP: Cel mai puternic seism din Romania din ultima perioada

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter s-a produs luni seara in Vrancea, la ora 20:26. Seismul a avut loc la o adancime de 82 de kilometri, anunta INFP. Orasele apropiate de locul unde a avut.

Cutremur de 4,2 in Vrancea. INFP: Cel mai puternic seism din Romania din ultima perioada

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter s-a produs luni seara in Vrancea, la ora 20:26. Seismul a avut loc la o adancime de 82 de kilometri, anunta INFP. Orasele apropiate de locul unde a avut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )