Libnet.ro
UNICEF

01:06

Forbes: Vladimir Putin ramane cel mai puternic om din lume, Merkel a urcat pe doi in top

Hotnews Hotnews,
 Forbes: Vladimir Putin ramane cel mai puternic om din lume, Merkel a urcat pe doi in top

Revista Forbes l-a numit pe presedintele rus Vladimir Putin cel mai puternic om din lume, pentru al treilea an consecutiv, acesta fiind urmat de cancelarul german Angela Merkel si de presedintele american Barack Obama, care coboara pe locul al treilea, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Top Forbes: Vladimir Putin, desemnat cel mai puternic om din lume

Presedintele rus Vladimir Putin ramane, pentru al treilea an consecutiv, omul cel mai puternic din lume, potrivit clasamentului stabilit de revista americana Forbes. Si asta pentru ca liderul de la Kremlin poate sa faca ce vrea.

Forbes: Vladimir Putin ramane cel mai puternic om din lume

Revista Forbes l-a numit pe presedintele rus Vladimir Putin cel mai puternic om din lume, pentru al treilea an consecutiv, acesta fiind urmat de cancelarul german Angela Merkel si de presedintele american Barack.

Forbes: Vladimir Putin, cel mai puternic om din lume. Cine se afla pe al doilea loc in clasament

Presedintele rus Vladimir Putin a fost numit de revista Forbes cel mai puternic om din lume, pentru al treilea an consecutiv. Urmatorii in clasament sunt cancelarul german Angela Merkel si presedintele american Barack Obama.

Elton John si Vladimir Putin se vor intalni la Moscova pentru a discuta despre drepturile persoanelor gay

Cantaretul britanic Elton John a dezvaluit intr-un interviu recent faptul ca lucreaza in prezent la organizarea unei intalniri la Moscova cu presedintele rus Vladimir Putin, cu care va discuta despre drepturile persoanelor gay, scrie BBC.

Calin Clej, PepsiCo: In vara am avut cel mai mare salt in vanzari de la un an la altul

Caldura puternica din vara si scaderea TVA la bauturi si alimente a dus la o crestere a vanzarilor pe piata bauturilor racoritoare de peste 10% in perioada iunie-august 2015 comparativ cu perioada similara a anului trecut, ceea ce reprezinta cel mai.

Cel mai profitabil export din Finlanda este un joc pentru mobil

Dupa cativa ani in care Candy Crush a obtinut suprematia cand vine vorba de profit din jocuri de mobil, Clash of Clans se pare ca este noul lider in domeniu. Indiferent daca va jucati sau nu jocuri pe mobil, este inevitabil sa nu va fi lovit la un moment dat de o reclama la Clash [] Cel mai profitabil export din Finlanda este un joc pentru mobil Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Colocviu: Statul roman cel mai mare dusman al societatii civile?

Revista Timpul si Asociatia Revistei Timpul demareaza in aceasta saptamana colocviile Oamenii Timpului. Manifestari culturale de inalta tinuta, colocviile vor fi organizate la Muzeul Unirii. Primul eveniment il are ca invitat pe jurnalistul si activistul civic Liviu Mihaiu si este programat azi de la ora 17. Tema este Statul roman - cel mai mare dusman al societatii civile?.

Lenovo Yoga 700 este cel mai accesibil ultraportabil ultraflexibil

Dupa ce ne-au impresionat cu o serie de sisteme ultraportabile de top, chinezii au lansat mult mai accesibilul Lenovo Yoga 700 pe aceeasi reteta. in urma cu cateva saptamani, cei de la Lenovo au anuntat cu surle si trambite, cea mai noua serie de sisteme hibride cu numele Lenovo Yoga 900. Acelea aratau foarte bine [] Lenovo Yoga 700 este cel mai accesibil ultraportabil ultraflexibil Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

CM Rugby 2015: Cine a fost ales cel mai bun rugbist al anului

Dan Carter, campion mondial cu echipa Noii Zeelande, care a cucerit titlul, la Londra, sambata trecuta, a fost desemnat cel mai bun rugbist al anului 2015.

CONCEDIERI la National Geographic - cele mai mari din istoria companiei

Societatea National Geographic, cu sediul central in SUA, va renunta la 180 dintre cei 2. 000 de angajati, in cel mai mare proces de restructurare cu care s-a confruntat aceasta companie in istoria sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )