Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cel putin 10 morti in urma unei explozii puternice in Beirut. Mai multe cladiri au fost distruse (VIDEO)

B1 B1,
Cel putin 10 morti in urma unei explozii puternice in Beirut. Mai multe cladiri au fost distruse (VIDEO)

UPDATE, 4 august, ora 20. 30: Cel putin 10 oameni au murit in explozia care a distrus, marti, cartierul portului din Beirut. Numeroase cladiri si case s-au prabusit. Agentia locala NNA sustine ca in zona. continuă pe B1

Imagini incredibile. Zeci de raniti in urma unei explozii puternice in Beirut. Mai multe cladiri au fost distruse (VIDEO)

Zeci de oameni au fost raniti intr-o explozie produsa, marti, in zona portului din Beirut, o parte dintre ei fiind ingropati in moloz. Deflagratia a produs panica in capitala libaneza. Mai multe cladiri .

Cel putin 27 de morti si 2.500 de raniti in urma exploziilor de la Beirut. Crucea Rosie libaneza a facut apel la donare de sange

Cel putin 27 de morti si 2. 500 de raniti s-au inregistrat in urma exploziilor de la Beirut, potrivit unui bilant provizoriu al Ministerului Sanatatii din Liban.

VIDEO. Lant de explozii devastatoare la Beirut. Cel putin 27 de morti si 2500 de raniti

Cel putin 27 de oameni au murit si 2500 de persoane sunt ranite dupa o serie de explozii produse, ma.

Atac terorist in urma cu scurt timp. Au fost trei explozii puternice! Sunt mai multe victime

Un atac terorist a avut loc duminica dupa-amiaza in estul Afganistanului. Cel putin o persoana a murit, iar alte cateva zeci au fost ranite.

XTB ROMANIA: Pandemia a accelerat dezvoltarea digitala a lumii cu cel putin 2 ani

Patru dintre cele mai mari companii de tehnologie din SUA au prezentat rezultate surprinzatoare in Q2 2020, pe fondul unei incetiniri a econo-miei globale si a impactului financiar major resimtit de mare parte din clientii si partenerii de afaceri.

ANALIZA XTB ROMANIA: Pandemia a accelerat dezvoltarea digitala a lumii cu cel putin 2 ani

Gigantii din tehnologie au iesit castigatori, la nivel de grup, cu toate ca intre ei au aparut unele diferente. Alphabet a raportat venituri in scadere pentru prima oara, de doar 2%, in timp ce Facebook a marcat o crestere de 11% a acestora.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )