Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cel putin 15 tari continua sa le interzica femeilor sa munceasca fara acordul sotului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 15 tari continua sa le interzica femeilor sa munceasca fara acordul sotului

Cel putin 15 tari continua sa le interzica femeilor sa munceasca fara acordul sotului, desi au fost realizate anumitor progrese in sporirea egalitatii intre sexe, indica un raport al Bancii Mondiale, publicat astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin 15 tari continua sa le interzica femeilor sa munceasca fara acordul sotului

Cel putin 15 tari continua sa le interzica femeilor sa munceasca fara acordul sotului, desi au fost realizate anumitor progrese in sporirea egalitatii intre sexe, indica un raport al Bancii Mondiale,.

Cel putin 53 de morti intr-un dublu atentat sinucigas asupra unei biserici din Pakistan

Un dublu atentat sinucigas comis in fata unei biserici a provocat moartea a cel putin 53 de persoane si ranirea altor peste 100, duminica, la Peshawar, oras mare situat in vestul Pakistanului, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP.

VIDEO Cel putin 53 de morti intr-un dublu atentat sinucigas asupra unei biserici din Pakistan

Un dublu atentat sinucigas comis in fata unei biserici a provocat moartea a cel putin 53 de persoane si ranirea altor peste 100, duminica, la Peshawar, oras mare situat in vestul Pakistanului, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP.

UPDATE: Cel putin 59 de morti si peste 175 de raniti in atacul din Nairobi. Luptele CONTINUA.

Cel putin 59 de persoane au fost ucise in atacul asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist, potrivit unui nou bilant oferit duminica de ministrul kenyan de Interne, Joseph Ole Lenku, transmite Mediafax. Pana in prezent avem 59 de persoane ucise, a declarat ministrul, adaugand ca alte 175 au fost ranite. Un bilant anterior, oferit de seful Crucii Rosii kenyene, Abbas Gullet, anunta 43 de morti si peste 200 de raniti. Printre persoanele ucise se .

Cel putin 25 de morti in sudul Chinei, in urma taifunului Usagi

Taifunul Usagi, cea mai puternica furtuna tropicala din acest an in lume, a provocat moartea a cel putin 25 de persoane in provincia Guangdong, in sudul Chinei, si a paralizat aeroportul din Hong Kong, unde zeci de mii de pasageri erau blocati luni, relateaza AFP.

ATAC KENYA: Cel putin zece suspecti, arestati in ancheta privind atacurile de la Nairobi.

Cel putin zece suspecti au fost arestati pentru a fi interogati in ancheta privind atacurile armate comise in centrul comercial Westgate din Nairobi, anunta Ministerul kenyan de Interne, relateaza Mediafax. Am arestat peste zece suspecti pentru a fi interogati, a comunicat Ministerul de Interne intr-un mesaj postat pe Twitter. Atacul, revendicat de militiile islamiste Al-Shebab, s-a soldat cu cel putin 69 de morti, alte 63 de persoane fiind disparute, potrivit AFP.

Cel putin 70 de morti intr-un dublu atentat sinucigas, in fata unei biserici din Pakistan.

Un dublu atentat sinucigas comis in fata unei biserici a provocat moartea a cel putin 70 de persoane si ranirea altor peste 100, duminica, la Peshawar, oras mare situat in vestul Pakistanului, au anuntat autoritatile locale, transmite Mediafax. Acesta este unul dintre cele mai sangeroase atacuri comise vreodata impotriva crestinilor din Pakistan, tara musulmana in proportie de 95 la suta. Crestinii reprezinta aici aproximativ 3 la suta din populatie si au devenit victimele discriminarii, dar .

Pakistan: Cel putin 43 de morti intr-un dublu atentat sinucigas comis in fata unei biserici

Un dublu atentat sinucigas, comis duminica in fata unei biserici din orasul Peshawar, nord-vestul Pakistanului, s-a soldat cu cel putin 43 de morti si 80 de raniti, au anuntat autoritatile, transmite AFP.

Cel putin 33 de morti in urma cutremurului din Pakistan.

Cel putin 33 de persoane au murit si alte 20 au fost ranite, in urma cutremurului puternic produs in sud-vestul Pakistanului, numeroase case fiind distruse, anunta serviciile de urgenta, transmite Mediafax. Surse din cadrul politiei anuntasera anterior cinci morti intr-un cutremur a carui magnitudine a fost revizuita la 7,7 de Institutul american de geofizica. Epicentrul a fost localizat in Awaran, in provincia Balucistan, la frontiera cu Iranul. Cutremurul a fost urmat de o replica de 5,9 .

Cel putin 10 suspecti, arestati in ancheta privind atacurile de la Nairobi

Cel putin 10 suspecti au fost arestati pentru a fi interogati in ancheta privind atacurile armate comise in centrul comercial Westgate din Nairobi. Am arestat peste zece suspecti pentru a fi interogati, a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )