Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cel putin 16 titlui de doctor obtinute la Academia Nationala de Informatii a SRI, retrase pentru plagiat

Antena3 Antena3,
Cel putin 16 titlui de doctor obtinute la Academia Nationala de Informatii a SRI, retrase pentru plagiat

Cel putin 16 titluri de doctor, obtinute la Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul a SRI, au fost retrase deoarece erau plagiate integral sau partial. Printre cei care au ramas fara titlul. continuă pe Antena3

Cel putin 16 titluri de doctor obtinute la Academia Nationala de Informatii a SRI, retrase pentru plagiat

Cel putin 16 titluri de doctor, obtinute la Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul a SRI, au fost retrase deoarece erau plagiate integral sau partial. Printre cei care au ramas fara titlul.

16 titluri de doctor de la Academia SRI au fost retrase de CNADTCU

Unui numar de 16 persoane care au obtinut titlul de doctor la Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazula SRI le-a fost retras titlul in urma unei sedinte de vineri, 15 martie 2019, a Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU).

Atac armat in Olanda: Cel putin o persoana a fost ucisa

ACTUALIZARE - Politia, care a sfatuit scolile sa-si inchida usile, nu a exclus posibilitatea existentei mai multor atacatori, transmite AFP. -------- Autoritatile olandeze banuiesc ca cel putin o persoana a fost ucisa in timpul unui incident armat produs luni intr-un tramvai in orasul Utrecht, a anuntat o purtatoare de cuvant a politiei olandeze, citata de Reuters.

IN 2019: BERD va investi cel putin 1,1 miliarde euro in Balcanii de Vest

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) intentioneaza sa investeasca cel putin 1,1 miliarde euro in infrastructura, energie si sectorul privat din Balcanii de Vest in acest an.

Studiu momondo.ro: Peste jumatate dintre romani vor cheltui cel putin un salariu mediu net pentru vacanta de vara

Vacantele sunt foarte importante pentru romani si tocmai de aceea aloca sume importante pentru calatorii. Potrivit unui studiu realizat de momondo. ro, peste jumatate dintre respondenti vor cheltui cel putin un salariu mediu net pentru vacanta de vara.

Dumitru Dumbrava, fiica lui Gabriel Oprea si fostul vicepresedinte ANAF au au ramas fara titlul de doctor. Care este motivul deciziei

Plenul Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) a decis vineri, 15 martie, prin vot, retragerea titlului de doctor pentru 16 persoane care obtinusera titlul la Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazula SRI.

Atac armat intr-un tramvai din Olanda. Cel putin o persoana a fost ucisa, iaralte cateva au fost ranite. Autoritatile au ridicat nivelul de alerta

Incident sangeros luni dupa-amiaza in orasul olandez Utrecht. Potrivit primelor informatii obtinute, o persoana a deschis focul intr-un tramvai. Exista mai multe victime, iar momentan nu se cunosc detalii.

Atac armat intr-un tramvai din Olanda. Cel putin o persoana a fost ucisa, iar alte cateva au fost ranite. Autoritatile au ridicat nivelul de alerta

Incident sangeros luni dupa-amiaza in orasul olandez Utrecht. Potrivit primelor informatii obtinute, o persoana a deschis focul intr-un tramvai. Exista mai multe victime, iar momentan nu se cunosc detalii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )