Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cel putin 20 de raniti in urma coliziunii intre doua trenuri in gara din Barcelona.

România Liberă România Liberă,
Cel putin 20 de raniti in urma coliziunii intre doua trenuri in gara din Barcelona.

O coliziune intre doua trenuri de calatori produsa vineri in gara Sants din Barcelona a provocat ranirea a aproximativ 20 de persoane, anunta compania care administreaza sistemul feroviar spaniol ADIF), transmite Mediafax. Un tren l-a lovit pe altul in spate, in Gara Sants, la ora 10. 05, a declarat un purtator de cuvant al companiei. Cel putin 22 de persoane au suferit contuzii, zece primind ingrijiri medicale la fata locului, adauga oficialul citat. In coliziune au fost implicate doua . continuă pe România Liberă

Cel putin 22 de raniti in urma coliziunii dintre doua trenuri regionale in gara centrala din Barcelona

Doua trenuri regionale s-au ciocnit usor, vineri dimineata, in gara centrala din Barcelona, cel putin 22 de persoane fiind ranite. Oamenii au suferit lovituri si prezinta contuzii, astfel ca 10 dintre.

Cel putin 160 de morti si disparuti in Mexic, din cauza celor doua furtuni

Furtunile care se succed timp de cinci zile in Mexic s-au soldat deja cu cel putin 160 de morti si disparuti, potrivit unui nou bilant al Protectiei Civile, publicat joi, relateaza AFP. in.

Cel putin 30 de morti in urma mai multor atacuri lansate simultan asupra armatei din Yemen

Cel putin 30 de persoane au decedat in urma mai multor atacuri simultane lansate asupra armatei din sudul Yemenului, anunta surse citate de BBC News. Doua masini capcana au explodat in provincia Shabwa, omorand.

ACCIDENT in Canada: Cel putin cinci oameni au murit.

Cel putin cinci persoane au murit, iar alte cateva au fost ranite, miercuri, intr-un accident intre un autobuz cu etaj si un tren, la nivelul unei treceri cu calea ferata, la sud de capitala canadiana Ottawa, relateaza AFP, conform Mediafax. Din cauza impactului, care a avut loc la ora locala 8. 48, ora Romaniei) si s-a soldat cu cinci morti potrivit politiei, locomotiva trenului a deraiat, a constatat un jurnalist AFP. In schimb, dupa accident barierele erau ridicate si intacte, .

Cel putin 40 de morti in Mexic, din cauza furtunilor tropicale

Mexicul era afectat, ieri, de puternice intemperii care au provocat cel putin 40 de morti, aproximativ 230. 000 de sinistrati si zeci de mii de stramutati de sambata sub efectul a doua furtuni tropicale, Manuel, pe coasta pacifica, si Ingrid, in estul tarii, informeaza AFP.

Mexic: Cel putin 97 de morti si 68 de disparuti in urma furtunilor din ultimele 5 zile

Furtunile care au pus stapanire pe Mexic de mai bine de 5 zile au lasat in urma deja cel putin 160 de morti si disparuti, potrivit unui nou bilant al autoritatilor. in prezent am numarat 97 de morti pe .

Legea care i-ar putea lasa pe tortionari fara cel putin 25% din veniturile lor. Banii vor ajunge la victime

Un proiect de lege lansat in dezbatere publica de catre Ministerul Justitiei prevede ca tortionarii condamnati definitiv pentru faptele comise in perioada 1945-1989 sa plateasca victimelor despagubiri intre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )