Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cel putin 200 de kurzi luati ostatici in Siria

Adevărul Adevărul,
Cel putin 200 de kurzi luati ostatici in Siria

Grupari jihadiste afiliate retelei Al-Qaeda au luat aproximativ 200 de ostatici kurzi miercuri, dupa lupte grele cu luptatorii kurzi din doua sate aflate in nord-estul Siriei, tara afectata de lupte interne, potrivit informatiilor furnizate de un ONG sirian, citat de Le Figaro. continuă pe Adevărul

Cel putin zece morti din cauza valului de caldura care afecteaza orasul Shanghai

Metropola chineza Shanghai este afectata de temperaturi caniculare record, cele mai mari din ultimii 140 de ani, cel putin zece persoane murind din cauza caldurii, anunta autoritatile medicale, citate de.

Noi violente la Cairo: cel putin 15 morti.

Cel putin 15 persoane, probabil vanzatori ambulanti, au fost ucise luni seara, la Cairo, in cursul unor incidente violente, anunta surse din cadrul serviciilor de securitate, informeaza Mediafax. Doua persoane au fost impuscate, iar alte 13 au murit in incendiul care a cuprins un magazin din Cairo. Egiptul traverseaza o perioada de criza care a culminat la inceputul lunii iulie cu inlaturarea de la putere de catre armata a presedintelui islamist Mohamed Morsi.

Israelul si palestinienii vor avea negocieri directe cel putin noua luni.

Israelul si Autoritatea Palestiniana au fost de acord sa poarte negocieri directe cel putin noua luni, anunta Departamentul de Stat al Statelor Unite, conform Mediafax. Este vorba de inceperea negocierilor directe in cadrul unui calendar de cel putin noua luni, a declarat Jennifer Psaki, purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat american. Vom face toate eforturile pentru a ajunge la un acord in aceasta perioada, dar nu este vorba de un termen limita, ci de un acord pentru a putea .

Tragedie in Italia: cel putin 36 de morti in unul dintre cele mai grave accidente rutiere din Europa

Cel putin 36 de persoane au murit si alte aproximativ zece au fost grav ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli sud), relateaza AFP, scrie Mediafax .

Florida: Cel putin 15 persoane date disparute, in urma unor explozii

Cel putin 15 persoane au fost date disparute iar locuitorii din zona au fost evacuati in timpul noptii, in urma unor explozii intr-o uzina de fiole de propan, in centrul Floridei, potrivit presei americane, relateaza AFP.

Cel putin 15 morti, in incidente violente produse la Cairo

Cel putin 15 persoane, probabil vanzatori ambulanti, au fost ucise luni seara, la Cairo, in cursul unor incidente violente, anunta surse din cadrul serviciilor de securitate, citate de AFP. Doua persoane au fost.

Victor Piturca: Trebuie sa luam cel putin patru puncte cu Ungaria si Turcia. Va fi o presiune fantastica - Latovlevici nu-mi place

Victor Piturca a vorbit despre dubla tricolorilor cu Ungaria si Turcia, din toamna acestui an preliminarii CM de fotbal 2014). Trebuie sa castigam cel putin patru puncte. Va fi greu, va fi o presiune fantastica, a precizat selectionerul intr-un interviu pentru Prosport.

Accident rutier in Italia: Cel putin 37 de persoane au murit, iar alte 11 sunt ranite (VIDEO)

Cel putin 37 de persoane au murit, iar alte 11 au fost ranite, duminica seara, dupa ce un autocar care transporta pelerini s-a prabusit in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli, relateaza BBC News. Autoc.

Cel putin 36 de persoane au murit in Italia intr-un accident de autocar

Cel putin 36 de persoane au murit si alte aproximativ 10 au fost ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea italiana Napoli, potrivit unui bilant provizoriu oferit de pompieri, transmite AFP.

Accident de autocar in Italia. Cel putin 36 de persoane au murit si 11 sunt ranite, dupa ce automobilul a zburat peste un pod

Cel putin 36 de persoane au murit si alte aproximativ 10 au fost ranite, duminica seara, dupa ce autocarul in care se aflau si care transporta pelerini in regiunea italiana Napoli, a cazut de pe un pod,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2052 seconds )