Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cel putin 25 de MORTI in urma unui NAUFRAGIU al unei barci PNEUMATICE cu migranti in largul coastelor Libiei

B1 B1,
Cel putin 25 de MORTI in urma unui NAUFRAGIU al unei barci PNEUMATICE cu migranti in largul coastelor Libiei

Cel putin 25 de oameni au murit, dupa naufragiul unei ambarcatiuni care transporta aproximativ 150 de migranti, in largul coastelor Libiei, au anuntat doua organizatii nonguvernamentale. Naufragiu. continuă pe B1

Accident GROAZNIC: Cel putin 25 de persoane au murit, dupa ce un autocar a cazut de la 100 de metri inaltime (FOTO)

Accidentul a avut loc pe un o sosea ingusta, cunoscuta drept intorsura diavolului din Pasamayo si considerata una dintre cele mai periculoase din toata tara. Cel putin 25 de.

CARNAGIU! Accident TERIBIL intre un TREN si un TIR! Cel putin 14 MORTI si 180 DE RANITI (VIDEO)

Carnagiu in urma unui accident teribil! Un tir a fost lovit in plin de un tren, cel putin 14 persoane murind pe loc, iar alte 180 fiind ranite. Groaznicul accident a avut loc, joi, in Africa de.

Atentat sinucigas. Sunt cel putin 11 morti si 25 de raniti

Un atentator sinucigas a declansat o bomba joi seara in apropierea unor politisti si manifestanti la Kabul, provocand moartea a cel putin 11 oameni si ranirea altor 25, conform unor oficiali.

Accident feroviar groaznic in Africa de Sud. Cel putin 12 morti, peste 180 de raniti

Cel putin 12 persoane au murit si alte 180 au fost ranite in coliziunea care a avut loc joi intre un tren si un camion, survenita in centrul Africii de Sud, potrivit unui nou bilant comunicat de.

Peru. Cel putin 48 de morti dupa ce un autocar a cazut 100 de metri intr-o prapastie

Cel putin 48 de persoane au decedat marti in Peru, cand un autocar a cazut in gol 100 de metri dupa ce a fost lovit de un camion pe o autostrada de-a lungul coastei Pacificului, a spus politia.

ATENTAT la Kabul, soldat cu cel putin 11 morti si 25 de raniti

Un nou atentat zguduie capitala Afganistanului. Potrivit unor oficiali citati de AFP, un atentator sinucigas a declansat o bomba joi seara in apropierea unor politisti si manifestanti la Kabul,.

Descoperite MACABRA pe o cunsocuta insula din Grecia! Turisti MORTI in urma unui posibil RITUAL SATANIC

Descoperire macabra pe o cunoscuta insula greceasca. Doi turisti au fost gasiti morti in Kefalonia, in urma unui posibil ritual satanic. Victimele sunt o tanara de 23 de ani din Bulgaria.

Descoperire macabra pe o cunoscuta insula din Grecia! Turisti gasiti morti in urma unui ritual satanic

Descoperire macabra pe insula greceasca Kefalonia. Doi turisti au fost gasiti morti in urma unui posibil ritual satanic. Victimele sunt o tanara de 23 de ani din Bulgaria si iubitul ei german,.

Un nou atentat sinucigas. Cel putin 11 persoane si-au pierdut viata

Aproximativ 11 persoane si-au pierdut viata in urma unui atac sinucigas care a vizat o moschee din nord-estul Nigeriei. Autorul atacului a lovit moscheea din orasul Gamboru chiar in timpul.

Siria: Cel putin 20 de civili ucisi si 40 raniti de bombardierele rusesti

Un avion despre care se crede ca este rusesc a ucis joi cel putin 20 de civili si a ranit alte zeci de persoane dupa ce a bombardat doua cladiri rezidentiale dintr-o enclava rebela de la est de capitala siriana, potrivit locuitorilor si OSDO, citati de Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )