Libnet.ro
UNICEF

14:45

Atentat sinucigas. Sunt cel putin 11 morti si 25 de raniti

Antena3 Antena3,
Atentat sinucigas. Sunt cel putin 11 morti si 25 de raniti

Un atentator sinucigas a declansat o bomba joi seara in apropierea unor politisti si manifestanti la Kabul, provocand moartea a cel putin 11 oameni si ranirea altor 25, conform unor oficiali. continuă pe Antena3

ATENTAT la Kabul, soldat cu cel putin 11 morti si 25 de raniti

Un nou atentat zguduie capitala Afganistanului. Potrivit unor oficiali citati de AFP, un atentator sinucigas a declansat o bomba joi seara in apropierea unor politisti si manifestanti la Kabul,.

Un nou ATAC TERORIST: Cel putin 11 persoane AU MURIT

Teroristii ataca din nou! Cel putin 11 persoane au murit, miercuri, intr-un atentat sangeros. Atacul a avut loc la o moschee din nord-estul Nigeriei, epicentrul conflictului cu gruparea islamista.

CARNAGIU! Accident TERIBIL intre un TREN si un TIR! Cel putin 14 MORTI si 180 DE RANITI (VIDEO)

Carnagiu in urma unui accident teribil! Un tir a fost lovit in plin de un tren, cel putin 14 persoane murind pe loc, iar alte 180 fiind ranite. Groaznicul accident a avut loc, joi, in Africa de.

Accident feroviar groaznic in Africa de Sud. Cel putin 12 morti, peste 180 de raniti

Cel putin 12 persoane au murit si alte 180 au fost ranite in coliziunea care a avut loc joi intre un tren si un camion, survenita in centrul Africii de Sud, potrivit unui nou bilant comunicat de.

Cel putin noua morti si 14 raniti intr-o confruntare intr-o inchisoare din Brazilia

Cel putin noua persoane au murit si alte 14 au fost ranite intr-o confruntare intr-un penitenciar din statul Goias, informeaza presa braziliana, citata de AFP.

Cel putin 12 morti in urma violentelor din timpul protestelor antiguvernamentale din Iran

Protestele violente din Iran continua pentru a patra zi consecutiva. Televiziunea de stat de la Teheran a anuntat ca cel putin 12 persoane si-au pierdut viata in urma confruntarilor ce au avut loc.

Un nou atentat sinucigas. Cel putin 11 persoane si-au pierdut viata

Aproximativ 11 persoane si-au pierdut viata in urma unui atac sinucigas care a vizat o moschee din nord-estul Nigeriei. Autorul atacului a lovit moscheea din orasul Gamboru chiar in timpul.

Brazilia: Cel putin 9 morti si 14 raniti dupa o disputa intre bande rivale intr-o inchisoare

Brazilia a retrait luni un capitol negru al inchisorilor sale dupa ce cel putin 9 persoane au murit si alte 14 au fost ranite intr-o confruntare intr-un penitenciar din statul Goias, incident petrecut la implinirea unui an de la masacrul de la un centru de detentie din orasul Manaus, din Amazonia, soldat cu 56 de morti, transmite agentia EFE.

Peru. Cel putin 48 de morti dupa ce un autocar a cazut 100 de metri intr-o prapastie

Cel putin 48 de persoane au decedat marti in Peru, cand un autocar a cazut in gol 100 de metri dupa ce a fost lovit de un camion pe o autostrada de-a lungul coastei Pacificului, a spus politia.

Atentat sinucigas. 11 persoane au fost ucise

Cel putin 11 persoane au fost ucise miercuri intr-un atac sinucigas impotriva unei moschei din nord-estul Nigeriei, epicentrul conflictului cu gruparea islamista insurgenta Boko Haram, au afirmat doi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )