Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel putin 51 de morti dupa prabusirea unui avion de pasageri in Taiwan

Antena3 Antena3,
Cel putin 51 de morti dupa prabusirea unui avion de pasageri in Taiwan

Un avion al companiei taiwaneze Transasia Airways s-a prabusit miercuri in Taiwan in cursul manevrelor de aterizare fortata. Cel putin 51 de persoane au murit, iar sapte au fost ranite, informeaza Reuters, AFP. continuă pe Antena3

UPDATE Cel putin 45 de morti dupa prabusirea unui avion TransAsia in Taiwan

Un avion al TransAsia Airways s-a prabusit miercuri cand incerca sa aterizeze de urgenta in Taiwan, cel putin 45 de oameni pierzandu-si viata, anunta agentia de presa China Noua, preluata de Reuters.

Un avion de pasageri s-a prabusit in Taiwan: Cel putin 45 de oameni au murit

Un avion de pasageri al TransAsia Airways s-a prabusit la aterizare, miercuri, pe aeroportul din insula taiwaneza Penghu, cel putin 45 de persoane murind in accident, anunta surse locale.

Sibiu: Cel putin sase raniti dupa ce un autocar cu 20 de persoane s-a rasturnat pe DN 1

Cel putin 6 persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, dupa ce autocarul in care se aflau s-a rasturnat pe DN1, in apropierea localitatii Mohu din judetul Sibiu. Potrivit autoritatilor, accidentul s-a.

Cel putin cinci raniti dupa ce un autocar cu 20 de persoane s-a rasturnat pe DN 1, la Sibiu

Cel putin sase persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, dupa ce autocarul in care se aflau s-a rasturnat pe DN 1, in apropierea localitatii Mohu din judetul Sibiu, din primele cercetari reiesind ca.

Aterizare fortata a unui avion TransAsia in Taiwan: Cel putin 51 de persoane au murit

Cel putin 51 de persoane au murit, miercuri, in urma aterizarii fortate a unui avion in Taiwan. Alte 7 persoane au suferit rani grave, informeaza Reuters. Avionul apartinea companiei TransAsia si efectua o.

VIDEO A doua tragedie aviatica in mai putin de o saptamana. Peste 51 de morti dupa o aterizare fortata in Taiwan

Cel putin 51 de oameni au murit, miercuri, in urma aterizarii fortate a unui avion TransAsia in Taiwan. Avionul avea la bord 55 de persoane. Alte 7 persoane au suferit rani grave stire in curs de actualizare video: youtube.

VIDEO. UPDATE. A doua tragedie aviatica in mai putin de o saptamana. Peste 51 de morti dupa o aterizare fortata in Taiwan

Cel putin 51 de oameni au murit, miercuri, in urma aterizarii fortate a unui avion TransAsia in Taiwan. Avionul avea la bord 55 de persoane. Alte 7 persoane au suferit rani grave stire in curs de actualizare video: youtube.

Porosenko: Afirmatiile Rusiei privind implicarea unui avion ucrainean sunt eronate

Afirmatiile Ministerului Apararii al Federatiei Ruse, conform carora un avion ucrainean ar fi zburat in apropiere de cel malaezian, fiind implicat in prabusirea acestuia, nu corespund realitatii, a declarat.

Aterizare fortata a unui avion TransAsia in Taiwan: Cel putin 42 de persoane au murit

Cel putin 42 de persoane au murit, miercuri, in urma aterizarii fortate a unui avion in Taiwan. Alte 7 persoane au suferit rani grave, informeaza Reuters. Avionul - un ATR 72-500 cu turbopropulsor - companiei.

Cel putin 27 de palestinieni au fost ucisi duminica dimineata in Fasia Gaza

Cel putin 27 de palestinieni au fost ucisi duminica dimineata in Fasia Gaza, in contextul intensificarii operatiunilor armatei israeliene, bilantul celor 13 zile de confruntari depasind 370 de morti, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )