Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cel putin 27 de palestinieni au fost ucisi duminica dimineata in Fasia Gaza

Adevărul Adevărul,
Cel putin 27 de palestinieni au fost ucisi duminica dimineata in Fasia Gaza

Cel putin 27 de palestinieni au fost ucisi duminica dimineata in Fasia Gaza, in contextul intensificarii operatiunilor armatei israeliene, bilantul celor 13 zile de confruntari depasind 370 de morti, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

UPDATE: Israelul isi intensifica ofensiva terestra in Gaza. 87 de palestinieni au fost ucisi duminica in Fasia Gaza. Armistitiul umanitar a durat doar doua ore.

Un tir de artilerie israelian la est de orasul Gaza a ucis duminica patru persoane, potrivit unei surse medicale care a precizat ca doi copii figureaza printre victime, precum si fiul unui responsabil al Hamas.

Razboi pe teren, mare si in aer in Fasia Gaza. Cel putin 20 palestinieni au murit

Dupa 10 zile de atacuri cu rachete, Israelul a demarat noaptea trecuta o mult-temuta ofensiva terestra in Fasia Gaza. 000 de palestinieni au fost avertiazati sa-si evacueze casele. Pana acum, 20 palestinieni si doi soldati israelieni au murit.

Razboi pe teren, pe mare si in aer in Fasia Gaza. Cel putin 20 de palestinieni au murit

Dupa 10 zile de atacuri cu rachete, Israelul a demarat noaptea trecuta o mult-temuta ofensiva terestra in Fasia Gaza. 000 de palestinieni au fost avertizati sa-si evacueze casele. Pana acum, 20 de palestinieni si doi soldati israelieni au murit.

Egipt: Cel putin 21 de militari, ucisi intr-un atac impotriva unui punct de control al armatei

Cel putin 21 de militari egipteni au fost ucisi, sambata, intr-un atac comis de barbati inarmati impotriva unui punct de control din vestul tarii, a anuntat un oficial din cadrul armatei, citat de Mediafax.

UPDATE: Israelul isi intensifica ofensiva terestra in Gaza. Bilantul a ajuns la cel putin 100 de palestinieni ucisi duminica in Fasia Gaza. Armistitiul umanitar a durat doar doua ore.

Un tir de artilerie israelian la est de orasul Gaza a ucis duminica patru persoane, potrivit unei surse medicale care a precizat ca doi copii figureaza printre victime, precum si fiul unui responsabil al Hamas.

Pakistan: Cel putin 11 insurgenti morti intr-un atac cu avion fara pilot american

Cel putin 11 presupusi insurgenti au fost ucisi sambata intr-un atac al unui avion fara pilot american, care viza o tabara a talibanilor in nord-vestul Pakistanului, in apropierea frontierei afgane, scrie.

Un atac asupra Aeroportului din Kabul s-a incheiat. Toti autorii asaltului au fost ucisi

Un atac al insurgentilor talibani asupra Aeroportului de la Kabul s-a incheiat joi dimineata, cei patru autori fiind ucisi, au declarat mai multi oficiali afgani. Atacul s-a terminat, zona a fost eliberata de insurgenti, iar toti cei care au luat aeroportul) cu asalt si care s-au baricadat intr-o cladire aflata in cosntructie au fost ucisi, a declarat pentru AFP Gul Agha Hashimi, directorul Politiei criminale de la Kabul.

Rudele victimelor britanice din avionul doborat in Ucraina: Cei dragi noua au fost ucisi de gangsteri rusi intr-un act de razboi

Familiile unora dintre cele zece victime din Marea Britanie ale avionului Malaysia Airlines doborat joi dupa-amiaza in estul Ucrainei, intr-o regiune controlata de separatisti pro-rusi, acuza faptul ca cei dragi lor au fost ucisi intr-un act de razboi de gangsteri rusi. De asemenea, familiile indoliate din Marea Britanie cer ca atat compania Malaysia Airlines cat si responsabilii din domeniul aeronautic sa explice de ce avionul Boeing 777 cu 298 de persoane zbura deasupra unei zone de razboi unde trei avioane militare fusesera doborate intr-un interval de 4 zile.

Cel putin noua morti in urma coliziunii intre doua autocare, pe o autostrada din Germania

Cel putin noua persoane au murit, iar alte 43 au fost ranite, dupa coliziunea a doua autocare pe o autostrada din Germania, informeaza ABC News. Un autocar polonez a lovit un autoturism, a rupt balustrada de .

Cel putin noua morti in urma coliziunii intre doua autocare, pe o autostrada din Germania

Cel putin noua persoane au murit, iar alte 43 au fost ranite, unele fiind in stare grava, dupa coliziunea a doua autocare pe o autostrada din Germania, anunta autoritatile locale citate de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )