Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO A doua tragedie aviatica in mai putin de o saptamana. Peste 51 de morti dupa o aterizare fortata in Taiwan

România Liberă România Liberă,
VIDEO A doua tragedie aviatica in mai putin de o saptamana. Peste 51 de morti dupa o aterizare fortata in Taiwan

Cel putin 51 de oameni au murit, miercuri, in urma aterizarii fortate a unui avion TransAsia in Taiwan. Avionul avea la bord 55 de persoane. Alte 7 persoane au suferit rani grave stire in curs de actualizare video: youtube. continuă pe România Liberă

VIDEO. UPDATE. A doua tragedie aviatica in mai putin de o saptamana. Peste 51 de morti dupa o aterizare fortata in Taiwan

Cel putin 51 de oameni au murit, miercuri, in urma aterizarii fortate a unui avion TransAsia in Taiwan. Avionul avea la bord 55 de persoane. Alte 7 persoane au suferit rani grave stire in curs de actualizare video: youtube.

Cotatia futures a Dow Jones a incheiat saptamana peste pragul de 17.000 de puncte

Ultimele doua zile ale saptamanii trecute au mai salvat cat de cat lichiditatea pietei, afectata de rezultatele modeste din primele trei sedinte din intervalul 14-18 iulie.

Cinci lucruri mai putin cunoscute despre afine

Salatele de fructe sunt necesare in zilele calduroase de vara, iar afinele sunt unele dintre cele mai recomandate, acestea continand foarte putine calorii si o serie de antioxidanti. Consumul repetat de afine este indicat in lupta impotriva pierderii memoriei. Astfel, un studiu realizat in 2012 a aratat ca o portie medie de afine pe saptamana a incetinit procesul de uitare cu cativa ani, scrie HuffingtonPost, citat de Mediafax.

Aici este cel mai greu de muncit: joburile la care au renuntat cei mai multi romani in mai putin de un an

In timp ce mii de romani se chinuiesc sa-si gaseasca un loc de munca si se bat pe un singur post , intr-o Romanie in care exista aproape 445. 000 de someri , alte zeci de mii renunta la job chiar in mai putin de un an pe post. Wall-Street. ro va.

Michael Schumacher ar putea fi mutat acasa in mai putin de o luna

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care a intrat in coma dupa accidentul suferit la schi in decembrie, este capabil sa comunice cu familia prin miscarea genelor, arata cele mai noi rapoarte.

Cele mai solicitate meserii: peste 3.500 de romani vor fi pregatiti pentru un nou loc de munca

Peste 3. 500 de romani beneficiaza in luna august de 170 de programe gratuite de formare profesionala, oferite de agentiile judetene ale ANOFM Agentia Natioanala pentru Ocuparea Fortei de Munca).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )