Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cel putin patru milioane de persoane au plecat din Siria din cauza razboiului civil

B1 B1,
Cel putin patru milioane de persoane au plecat din Siria din cauza razboiului civil

Cel putin patru milioane de cetateni sirieni au emigrat din Siria din cauza razboiului civil, fiind cei mai multi imigranti sirieni din ultimii 25 de ani, arata un raport intocmit de inatul Comisariat ONU pentru. continuă pe B1

Patru MILIOANE de sirieni au fugit de frica razboiului

Cel putin patru milioane de cetateni sirieni au emigrat din Siria din cauza razboiului civil, fiind cei mai multi imigranti sirieni din ultimii 25 de ani, conform unui raport realizat de ONU.

Drama umana de proportii. MILIOANE de oameni au emigrat din Siria din cauza razboiului civil

Cel putin patru milioane de cetateni sirieni au emigrat din Siria din cauza razboiului civil, fiind cei mai multi imigranti sirieni din ultimii 25 de ani, conform unui raport realizat de ONU, relateaza site-ul.

Raport ONU: Peste patru milioane de refugiati au fugit din Siria

Patru ani. Cel putin 220. 000 de oameni ucisi - mai mult de un om la fiecare 10 minute. Peste patru milioane de refugiati. Razboiul civil din Siria este o calamitate si se agraveaza, conform unui nou.

Nigeria. Cel putin 50 de oameni au murit dupa doua atacuri teroriste marca Boko Haram

Cel putin 50 de persoane au fost ucise dupa explozia a doua bombe intr-o moschee si un restaurant musulman exclusivist din centrul orasului nigerian Jos, au anuntat oficiali locali, citati de AP. in atacul de.

O ambarcatiune cu panze ce transporta imigranti s-a scufundat in Marea Egee: Cel putin 17 persoane sunt date disparute

O ambarcatiune cu panze ce transporta imigranti s-a scufundat in Marea Egee, intre Turcia si Grecia, iar cel putin 17 persoane sunt date disparute, potrivit anuntului de marti al autoritatilor elene,.

Cel putin 14 morti, in urma unui atac al gruparii teroriste Al-Shabab in Kenya

Cel putin 14 persoane au fost ucise, marti, dupa ce membri ai organizatiei islamiste Al-Shabab, afiliata retelei teroriste Al-Qaida, au comis un atac intr-o regiune din nordul Kenyei, relateaza site-ul.

Dragnea: E normal sa fim ingrijorati de ceea ce se intampla in Grecia, dar cred ca cel putin la fel de mult ar trebui sa ne intereseze ce se intampla in Republica Moldova, sora noastra

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca Romania ar trebui sa fie cel putin la fel de interesanta ce se intampla in Republica Moldova pe cat e de interesata de soarta Greciei. Liderul PSD este de parere ca.

Despartirile te fac sa pierzi cel putin 8 prieteni. Iata de ce

Potrivit unui nou studiu realizat in Marea Britanie, in momentul in care iesim dintr-o relatie de durata pierdem cel putin 8 dintre cei mai apropiati prieteni ai nostri. Studiul a fost realizat pe un esantion de 2000 de.

Cel putin 45 de morti intr-un raid aerian saudit

Cel putin 45 de oameni au fost ucisi intr-un raid aerian saudit care a vizat luni o piata din Yemen, informeaza site-ul agentiei Associated Press. Bombardamentul a avut loc intr-o piata din.

Conflictul din Siria: Belgia a salvat peste 200 de crestini din Alepp

Aproximativ 240 de oameni, majoritatea crestini, au fost salvati din Alepp, al doilea oras din Siria, ei aflandu-se acum in Belgia, informeaza guvernul de la Bruxelles, potrivit BBC. Toate familiile isi.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )