Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cel putin 14 morti, in urma unui atac al gruparii teroriste Al-Shabab in Kenya

Antena3 Antena3,
Cel putin 14 morti, in urma unui atac al gruparii teroriste Al-Shabab in Kenya

Cel putin 14 persoane au fost ucise, marti, dupa ce membri ai organizatiei islamiste Al-Shabab, afiliata retelei teroriste Al-Qaida, au comis un atac intr-o regiune din nordul Kenyei, relateaza site-ul. continuă pe Antena3

Cel putin 45 de morti intr-un raid aerian saudit

Cel putin 45 de oameni au fost ucisi intr-un raid aerian saudit care a vizat luni o piata din Yemen, informeaza site-ul agentiei Associated Press. Bombardamentul a avut loc intr-o piata din.

Despartirile te fac sa pierzi cel putin 8 prieteni. Iata de ce

Potrivit unui nou studiu realizat in Marea Britanie, in momentul in care iesim dintr-o relatie de durata pierdem cel putin 8 dintre cei mai apropiati prieteni ai nostri. Studiul a fost realizat pe un esantion de 2000 de.

O ambarcatiune cu panze ce transporta imigranti s-a scufundat in Marea Egee: Cel putin 17 persoane sunt date disparute

O ambarcatiune cu panze ce transporta imigranti s-a scufundat in Marea Egee, intre Turcia si Grecia, iar cel putin 17 persoane sunt date disparute, potrivit anuntului de marti al autoritatilor elene,.

Nigeria. Cel putin 50 de oameni au murit dupa doua atacuri teroriste marca Boko Haram

Cel putin 50 de persoane au fost ucise dupa explozia a doua bombe intr-o moschee si un restaurant musulman exclusivist din centrul orasului nigerian Jos, au anuntat oficiali locali, citati de AP. in atacul de.

Patru persoane ranite, in urma unui scandal cu sabii

Patru persoane au fost ranite, duminica dimineata, in urma unui scandal cu sabii izbucnit intre doua grupuri, in fata sediului Politiei Judetene Timis, iar alte cinci persoane urmeaza sa fie audiate de politistii care s-au sesizat din oficiu in acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un luptator de kickboxing din Kosovo a fost ucis in timpul unui atac in Siria. Barbatul era membru al gruparii Statul Islamic

Valdet Gashi, luptator de kickboxing din Kosovo, membru al organizatiei teroriste Stat Islamic SI), a fost ucis in Siria, in timpul unei atac, informeaza site-ul postului de radio B92, citat de Mediafax.

TEROARE in Kenya, dupa un nou atac terorist. Oamenii, iMPUSCATI in somn

Cel putin 14 persoane au fost ucise, marti, dupa ce membri ai organizatiei islamiste Al-Shabab, afiliata retelei teroriste Al-Qaida, au comis un atac intr-o regiune din nordul Kenyei.

Parapantistul Paul Pop, unul dintre cei mai buni instructori din Romania, a murit in urma unui salt la Balea Lac

Pasiunea pentru sporturile extreme i-a adus sfarsitul unuia dintre cei mai buni instructori din Romania. Parapantistul Paul Pop a murit in timpul unui zbor cu parapanta dupa ce s-a izbit de stanci, in apropiere de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )