Libnet.ro
UNICEF

21:00

Conflictul din Siria: Belgia a salvat peste 200 de crestini din Alepp

B1 B1,
Conflictul din Siria: Belgia a salvat peste 200 de crestini din Alepp

Aproximativ 240 de oameni, majoritatea crestini, au fost salvati din Alepp, al doilea oras din Siria, ei aflandu-se acum in Belgia, informeaza guvernul de la Bruxelles, potrivit BBC. Toate familiile isi. continuă pe B1

Raport ONU: Peste patru milioane de refugiati au fugit din Siria

Patru ani. Cel putin 220. 000 de oameni ucisi - mai mult de un om la fiecare 10 minute. Peste patru milioane de refugiati. Razboiul civil din Siria este o calamitate si se agraveaza, conform unui nou.

Oferta Boko Haram. Ce vor in schimbul eliberarii a peste 200 de fete

Gruparea Boko Haram propune sa predea cele peste 200 de fete rapite anul trecut, in schimbul eliberarii unui numar de lideri islamisti detinuti de catre Guvern.

Supercupa Romaniei: Peste 200 de jandarmi, mobilizati pentru meciul de la Constanta

Peste 200 de jandarmi au fost mobilizati pentru Supercupa Romaniei, meci care va avea loc, miercuri, pe Stadionul Farul din Constanta, intre cluburile FC Steaua si ASA Targu Mures.

Cel putin patru milioane de persoane au plecat din Siria din cauza razboiului civil

Cel putin patru milioane de cetateni sirieni au emigrat din Siria din cauza razboiului civil, fiind cei mai multi imigranti sirieni din ultimii 25 de ani, arata un raport intocmit de inatul Comisariat ONU pentru.

Drama umana de proportii. MILIOANE de oameni au emigrat din Siria din cauza razboiului civil

Cel putin patru milioane de cetateni sirieni au emigrat din Siria din cauza razboiului civil, fiind cei mai multi imigranti sirieni din ultimii 25 de ani, conform unui raport realizat de ONU, relateaza site-ul.

MAE: Trei cetateni romani fost evacuati, la cerere, din Siria

MAE informeaza, intr-un comunicat, ca trei cetateni romani, dintre care doi minori, au fost evacuati, la cerere, din Siria si repatriati pe cale aeriana din Liban, cu sprijinul misiunilor diplomatice ale Romaniei la Damasc si Beirut.

Conflictul din Ucraina a afectat investitiile pe Bursa poloneza

Merita ca societatile din Romania sa ia in considerare listarea pe Bursa din Varsovia, transmite Pawe322; Tamborski, presedintele Warsaw Stock Exchange, bursa care a, gazduit, anul trecut, 50 de IPO-uri, si tinteste acelasi numar si in acest an.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )