Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un mort si patru raniti intr-un atentat cu masina-capcana la Consulatul Italiei din Cairo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un mort si patru raniti intr-un atentat cu masina-capcana la Consulatul Italiei din Cairo

Cel putin o persoana a fost ucisa, iar alte patru ranite sambata dimineata, intr-un atac cu masina-capcana la Consulatul Italiei de la Cairo, dupa ce explozia puternica a avariat grav sediul reprezentantei. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin patru raniti intr-un atentat cu masina-capcana la Consulatul Italiei din Cairo

Cel putin patru persoane au fost ranite sambata dimineata intr-un atac cu masina-capcana la Consulatul Italiei de la Cairo, iar explozia puternica a avariat grav sediul reprezentantei.

Atentat cu masina-capcana la Consulatul Italiei din Cairo: cel putin un mort si patru raniti

Cel putin o persoana a murit si alte patru au fost ranite in urma unei explozii cu bomba la Consulatul Italiei din Cairo, intr-un atac cu o masina-capcana, potrivit BBC News Online.

Atentat cu masina-capcana la Consulatul Italiei din Cairo

Cel putin patru persoane au fost ranite sambata dimineata intr-un atac cu masina-capcana la Consulatul Italiei de la Cairo, iar explozia puternica a avariat grav sediul reprezentantei. Explozia a fost.

Egipt: Un atentat cu masina-capcana a avariat grav sediul Consulatului Italiei la Cairo. Cel putin patru persoane au fost ranite

Un atac cu masina-capcana a avut loc la Consulatul Italiei de la Cairo, explozia avariind grav sediul reprezentantei, informeaza BBC News. Potrivit Ministerului Sanatatii, cel putin o persoana a murit.

Egipt: O masina-capcana a EXPLODAT in fata Consulatului Italiei

Cel putin patru persoane au fost ranite, sambata dimineata, intr-un atac cu masina-capcana la Consulatul Italiei de la Cairo,, relateaza BBC News online, conform Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )