Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin trei persoane au fost ranite intr-un schimb de focuri in apropiere de un centru islamic din Zurich, Elvetia

România Liberă România Liberă,
Cel putin trei persoane au fost ranite intr-un schimb de focuri in apropiere de un centru islamic din Zurich, Elvetia

Cel putin trei persoane au fost ranite in urma unui schimb de focuri din apropierea unui centru islamic din orasul Zurich, a informat politia locala. continuă pe România Liberă

Atac armat in sudul Iordaniei: 4 politisti, o turista canadiana si doi civili iordanieni, omorati. Atacatorii s-au refugiat in castelul cruciat Kerak, aflat acum sub asediul politiei. Turisti blocati in castel

Cel putin 7 persoane au fost omorate si mai multe persoane au fost ranite intr-un atac comis duminica de catre barbati inarmati in orasul Karak din sudul Iordaniei, au declarat surse din serviciul de securitate pentru Reuters. Sursele au mai precizat ca o femeie de origine canadiana a fost omorata in schimbul de focuri cu politia si se crede ca mai multi turisti sunt blocati in castelul in care s-au refugiat atacatorii si care se afla acum sub asediul fortelor politiei. Ora 18:03 Se inregistreaza la ora actuala cel putin 7 morti: 4 politisti, 2 civili iordanieni si o turista canadiana, potrivit AFP.

FOTO. Atac armat intr-o moschee din Zurich. Un barbat a deschis focul asupra celor aflati in lacasul de cult, ranind grav trei persoane

Cel putin trei persoane au fost ranite in urma unui schimb de focuri din apropierea unui centru islamic din orasul Zurich, a informat politia locala.

Cel putin 50 de militari au fost ucisi intr-un atac sinucigas in Yemen

Cel putin 50 de militari au murit si alti peste 40 au fost raniti intr-un atentat sinucigas care a avut loc duminica dimineata la Aden, al doilea oras ca marime din Yemen, situat in sud, au precizat responsabili militari si surse medicale, relateaza CNN. ISIS a revendicat atentatul printr-o postare pe Twitter.

SUA: 55 de masini, implicate intr-un accident in lant. Cel putin doi oameni au murit si 15 au fost raniti (VIDEO)

Cel putin doua persoane au mutit, iar alte 15 au fost ranite intr-un accident in lant produs pe o sosea din Statele Unite, in apropiere de Baltimore, informeaza cbslocal. com. 55 de.

LIVE TEXT VIDEO Atentat terorist in Germania: Un camion a intrat in multime la un targ de Craciun din Berlin - Cel putin 9 morti, peste 50 de raniti/ Atacatorul a fost arestat

Un camion a intrat luni seara in multimea de oameni aflata in apropierea unui targ de Craciun din Berlin pe Budapester Strasse), cel putin 9 persoane pierzandu-si viata si mai multe fiind ranite, a anuntat politia germana, potrivit Reuters. Politia afirma ca, din primele indicii, este vorba de un atac terorist. Incidentul aminteste de atentatul comis la Nisa sudul Frantei) in luna iulie, cand un francez de origine tunisiana a intrat in plin cu un camion de 19 tone in multimea adunata pe faleza pentru a urmari focurile de artificii de Ziua Bastiliei, ucigand 86 de persoane. 20 Politia precizeaza pe Twitter ca in acest moment nu sunt indicii privind noi situatii periculoase in apropiere de Breitscheidplatz. 18: Locul unde s-a produs atentatul: Breitscheidplatz Budapester Strasse). Camionul a intrat pe un trotuar din Breitscheidplatz, in dreptul bisericii memoriale Kaiser-Wilhelm-Gedachtniskirche23. 05 Politia din Berlin a facut apel la populatie sa nu raspandeasca zvonuri si a anuntat ca a fost deschisa o linie telefonica pentru cetatenii ingrijorati de soarta rudelor si apropiatilor lor23:02 Purtatorul de cuvant al cancelarului Merkel: Suntem in doliu 22. 50 Pasagerul din dreapta din camion a murit in timpul coliziunii, a anuntat purtatorul de cuvant al politiei22:47 Politia a cerut berlinezilor sa ramana acasa22:41 Politia anunta ca l-a arestat pe soferul camionului.

LIVE TEXT VIDEO Germania: Un camion a intrat in multime la un targ de Craciun din Berlin - Cel putin 9 morti, peste 50 de raniti/ Atacatorul a fost arestat/ Pasagerul decedat era de origine poloneza

Un camion a intrat luni seara in multimea de oameni aflata in apropierea unui targ de Craciun din Berlin pe Budapester Strasse), cel putin 9 persoane pierzandu-si viata si mai multe fiind ranite, a anuntat politia germana, potrivit Reuters. Politia afirma ca, din primele indicii, este vorba de un atac terorist. Incidentul aminteste de atentatul comis la Nisa sudul Frantei) in luna iulie, cand un francez de origine tunisiana a intrat in plin cu un camion de 19 tone in multimea adunata pe faleza pentru a urmari focurile de artificii de Ziua Bastiliei, ucigand 86 de persoane. -----------01:15 Ministrul de Interne: Exista mai multi factori care ne fac sa credem ca a fost un atentat AFP)01:00 Franta anunta ca si-a sporit masurile de securitate ca urmare a evenimentelor din Berlin -AFP00:43 Politia germana spune ca pasagerul gasit decedat in camion este de origine poloneza00:05 Camionul care a intrat luni in multime la Targul de Craciun din Berlin apartine unei companii poloneze inregistrate la Gdansk. Patronul companiei a confirmat pentru AFP ca soferul de pe camionul in cauza a disparut. 54 Ministrul de interne al Landului Berlin spune ca sunt inca neclare circumstantele incidentului produs la targul de Craciun, ar putea fi accident sau atentat Reuters)23. 46: ISIS si-ar fi asumat atacul din Berlin, scrie New York Post, citand o grupare terorista afiliata din Irak 23. 37: Un influent lider AfD partidul ultraconservator din Germania, anti-imigranti) a criticat violent politica pro-imigranti a cancelarului german: Cand va riposta statul german? Acestia sunt mortii lui Merkel Twitter)23. 20 Politia precizeaza pe Twitter ca in acest moment nu sunt indicii privind noi situatii periculoase in apropiere de Breitscheidplatz. 18: Locul unde s-a produs atentatul: Breitscheidplatz Budapester Strasse). Camionul a intrat pe un trotuar din Breitscheidplatz, in dreptul bisericii memoriale Kaiser-Wilhelm-Gedachtniskirche.

LIVE TEXT VIDEO Germania: Un camion a intrat in multime la un targ de Craciun din Berlin - Cel putin 9 morti, peste 50 de raniti/ Atacatorul a fost arestat

Un camion a intrat luni seara in multimea de oameni aflata in apropierea unui targ de Craciun din Berlin, cel putin 9 persoane pierzandu-si viata si mai multe fiind ranite, a anuntat politia germana, potrivit Reuters. Politia afirma ca, din primele indicii, este vorba de un atac terorist. 50 Pasagerul din dreapta din camion a murit in timpul coliziunii, a anuntat purtatorul de cuvant al politiei22:47 Politia a cerut berlinezilor sa ramana acasa22:41 Politia anunta ca l-a arestat pe soferul camionului22. 17 Politia din Berlin pe Twitter: noua morti, mai multi raniti22. 13 Atacatorul a reusit sa fuga, dupa ce a intrat cu camionul in multime, informeaza ziarul german Bild22. 01 Mai multi morti, cel putin 50 de raniti - este bilantul anuntat de politie pentru AFP.

Atac armat in Iordania: 11 persoane au murit, iar alte 29 au fost RANITE

UPDATE: Bilantul atacului a ajuns la 11 morti si 29 de raniti, conform Digi 24. Cinci persoane si-au pierdut viata si alte noua au fost ranite intr-un atac armat comis duminica in apropierea.

Accident grav pe autostrada Sibiu - Orastie. Cinci persoane au fost ranite, dintre care una este in coma

Cinci persoane au fost ranite, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce un TIR a intrat intr-o masina pe autostrada Sibiu-Orastie. Una dintre victime a fost preluata de paramedici si este in stare grava.

Trei persoane, ranite intr-un atac armat la Centrul Islamic din Zurich

Trei persoane au fost ranite grav in urma impuscaturilor din cadrul unui atac ce a avut loc la Centrul Islamic din centrul orasului Zurich, Elvetia, potrivit Reuters. Politia din Zurich a confirmat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )