Libnet.ro
UNICEF

09:15

Atac armat in Iordania: 11 persoane au murit, iar alte 29 au fost RANITE

B1 B1,
Atac armat in Iordania: 11 persoane au murit, iar alte 29 au fost RANITE

UPDATE: Bilantul atacului a ajuns la 11 morti si 29 de raniti, conform Digi 24. Cinci persoane si-au pierdut viata si alte noua au fost ranite intr-un atac armat comis duminica in apropierea. continuă pe B1

Atac armat in Iordania: 5 persoane si-au pierdut viata, printre care si un turist canadian

Cinci persoane si-au pierdut viata si alte noua au fost ranite intr-un atac armat comis duminica in apropierea unui sit turistic in sudul Iordaniei, informeaza Agerpres. Indivizii.

UPDATE. VIDEO. Indivizi inarmati au atacat un comisariat de politie de langa un sit turistic din Iordania. 10 persoane au murit, intre care un turist canadian

Sapte politisti, doi civili iordanieni si un turist canadian au fost ucisi, duminica dupa-amiaza, intr-un atac la Karak, o localitate turistica situata la est de Marea Moarta. Alte 30 de persoane au fost ranite, relateaza cotidianul francez Le Figaro.

Indivizi inarmati au atacat un comisariat de politie de langa un sit turistic din Iordania. 5 persoane au murit, intre care un turist canadian

Cinci persoane si-au pierdut viata, intre care un turist canadian, si inca noua au fost ranite intr-un atac comis duminica de indivizi inarmati impotriva unui comisariat si a unor masini de politie in apropierea unui sit turistic in sudul Iordaniei, a indicat pentru AFP o sursa din domeniul securitatii.

Iordania: Sapte morti intr-un atac armat in apropierea unui obiectiv turisticVIDEO

Sapte persoane, printre care patru politisti, au fost ucise duminica in atacuri comise de barbati inarmati neidentificati urmariti de politie in zona unui sit turistic, in sudul Iordaniei, relateaza AFP.

VIDEO Iordania: Sapte morti intr-un atac armat in apropierea unui obiectiv turistic

Sapte persoane, printre care patru politisti, au fost ucise duminica in atacuri comise de barbati inarmati neidentificati urmariti de politie in zona unui sit turistic, in sudul Iordaniei, relateaza AFP.

VIDEO Iordania: Atac armat in apropierea unui obiectiv turistic. Cel putin cinci oameni au murit

Un turist canadian si patru politisti si-au pierdut viata intr-un atac comis duminica de indivizi inarmati asupra unui comisariat si a unor masini de politie in apropierea unui obiectiv turistic din sudul Iordaniei, a declarat pentru AFP o sursa din domeniul securitatii.

Atac armat in sudul Iordaniei: 4 politisti, o turista canadiana si doi civili iordanieni, omorati. Atacatorii s-au refugiat in castelul cruciat Kerak, aflat acum sub asediul politiei. Turisti blocati in castel

Cel putin 7 persoane au fost omorate si mai multe persoane au fost ranite intr-un atac comis duminica de catre barbati inarmati in orasul Karak din sudul Iordaniei, au declarat surse din serviciul de securitate pentru Reuters. Sursele au mai precizat ca o femeie de origine canadiana a fost omorata in schimbul de focuri cu politia si se crede ca mai multi turisti sunt blocati in castelul in care s-au refugiat atacatorii si care se afla acum sub asediul fortelor politiei. Ora 18:03 Se inregistreaza la ora actuala cel putin 7 morti: 4 politisti, 2 civili iordanieni si o turista canadiana, potrivit AFP.

NOU ATAC ARMAT iN DOLJ: Un barbat si o femeie au fost impuscati!

Un nou incident in Dolj, la doar doua saptamani dupa ce un tanar de 28 de ani a impuscat mortal trei persoane. in localitatea Motatei au fost impuscate doua persoane.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )