Libnet.ro
UNICEF

15:45

Sfaturi de vacanta: cele mai frumoase lacuri de pescuit din judetul Buzau

Adevărul Adevărul,
Sfaturi de vacanta: cele mai frumoase lacuri de pescuit din judetul Buzau

Buzaul are cateva dintre cele mai mai atractive zone de pescuit din nordul Munteniei. Daca ii intrebi pe pescarii buzoieni care sunt cele mai bune locuri de pescuit, acestia iti recomanda cel putin cinci locuri amenajate special, atat la munte, cat si in zona de campie, unele avand chiar si locuri de cazare. Tarifele variaza intre 30 si 50 de lei pe zi. continuă pe Adevărul

TVR 2 va difuza noua dintre cele mai frumoase filme cu Marlene Dietrich: cand le puteti vedea

Postul TVR 2 va difuza, in cadrul programului Telecinemateca, o selectie a celor mai frumoase filme ale actritei si cantaretei Marlene Dietrich.

Frizerul, bucatarul si confectionerul, cele mai putin respectate meserii din Romania

Frizerul, bucatarul si confectionerul sunt considerate cele mai putin respectate categorii profesionale din Romania, iar medicul, profesorul si zidarul se numara printre cele mai respectate, potrivit unui studiu realizat in cadrul campaniei Romania.

Cele mai frumoase 5 sate turistice de pe litoralul bulgaresc: unde poti sa petreci o vacanta linistita, in locuri pitoresti, cu un buget decent VIDEO

Litoralul bulgaresc inseamna mai mult decat statiunile foarte populare unde ne-am obisnuit sa mergem in fiecare vara, ca Nisipurile de Aur, Albena sau Nessebar. Puteti avea un concediu relaxant, cu un buget de vacanta decent, daca alegeti unul dintre satele turistice linistite asezate pe litoralul Marii Negre din Bulgaria.

Se pregateste unul din cele mai frumoase evenimente din Romania. 20 de ani de jazz in satul pemilor din Muntii Banatului

Au mai ramas cateva zile pana la editia 20 a celui mai important festival de jazz open-air din Europa Centrala si de Est. Garana Jazz Festival va prinde viata intre 7 si 11 iulie in satul de munte care a gazduit zeci de mii de iubitori de jazz si sute de artisti de reputatie internationala.

Cele mai aglomerate 16 aeroporturi din lume: aeroportul international unde s-au depasit 100 de milioane de pasageri

Consiliul International al Aeroporturilor ACI) a anuntat care sunt cele mai aglomerate aeroporturi internationale din lume, pe baza numraului de pasageri inregistrat in cursul anului trecut. Pe primele zece locuri se regasesc si aeroporturi cunoscute din Europa, printre care Heathrow, din Londra, si Charles de Gaulle, din Paris.

FOTO + VIDEO: Cele mai frumoase focuri de artificii, de Ziua Independentei

Americanii au sarbatorit, luni, 240 de ani de la castigarea independentei. Cu acest prilej, in Statele Unite au fost organizate numeroase evenimente dedicate zilei de 4 iulie.

TOP: cele mai vandute masini electrice plug-in din lume

Zece cele mai cautate masini electrice plug-in reincarcabile la priza) din lume au fost vandute in 120. 000 de unitati in primele cinci luni ale anului, dintre care peste 22. 000 de unitati au fost comercializate in luna mai, in crestere cu 42% fata de.

Delia isi testeaza limitele pe unul dintre cele mai dificile trasee montane din Romania. Unde va merge, alaturi de sotul ei

Delia Matache va trai experienta vietii sale, urmand ca timp de trei zile sa innopteze numai in saci de dormit, scrie libertatea. ro.

Anca Dragu: judetele Galati, Dambovita si Teleorman inregistreaza cele mai mici venituri pe locuitor

Judetele Galati, Dambovita si Teleorman inregistreaza cele mai mici venituri pe locuitor, de 2. 500 de lei, in timp ce la polul opus, cu venituri de peste 3. 500 de lei pe locuitor, se afla judete precum Tulcea, Ilfov, Valcea, Hunedoara, Salaj sau Bistrita Nasaud, potrivit ministrului Finantelor Publice, Anca Dragu.

Alibec, cele mai multe suturi din Liga 1. De Lucas, cel mai bun pasator

Atacantul Denis Alibec de la Astra Giurgiu este jucatorul cu cele mai multe suturi pe poarta in sezonul 2015/2016 din Liga 1, conform unei statistici oferite de Liga Profesionista de Fotbal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )