Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cele mai bune anvelope de vara recomandate de germanii de la ADAC in 2015

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune anvelope de vara recomandate de germanii de la ADAC in 2015

Automobil Clubul German ADAC) a testat anul acesta 35 de anvelope de vara, doua dimensiuni, 19 pneuri de 185/60 R 14 si 16 pneuri de 205/55 R 16. Nemtii ne recomanda sa cumparam anvelope in functie de performante si de buget, nu sa achizitionam cele mai ieftine anvelope. continuă pe Adevărul

Cele mai bune anvelope de vara recomandate de germanii de la ADAC in 2015

Automobil Clubul German ADAC) a testat anul acesta 35 de anvelope de vara, doua dimensiuni, 19 pneuri de 185/60 R 14 si 16 pneuri de 205/55 R 16. Nemtii ne recomanda sa cumparam anvelope in functie de performante si buget, nu sa achizitionam cele mai.

Cele mai bune emisiuni TV: Profesionistii care aduc carti, gadgeturi dar si Pastila de limba

Cele mai bune emisiuni TV. Succesul unui show se masoara de cele mai multe ori in puncte de rating, chiar daca emisiunea respectiva este, de multe ori, comentata si contestata. Pentru multi, insa, cele mai bune emisiuni TV nu sunt cele de divertisment, ci productiile cu un caracter educativ sau informativ.

Topul Tripadvisor: cele mai bune 10 destinatii de vacanta in 2015

Site-ul de calatorii Tripadvisor a lansat clasamentul anual in care figureaza cele mai bune destinatii de vacanta, pe baza voturilor venite din partea calatorilor din intreaga lume.

Utile: Cele mai bune uleiuri anticelulitice; Indulcitorul care combate cele mai agresive cancere; Sase intrebari prin care iti verifici sanatatea creierului. Ce risc ai de dementa?

Astenia de primavara ascunde boli grave. Unora, venirea primaverii le aduce o schimbare de stare inexplicabila. Obisnuim sa-i spunem astenie si sa o trecem. Cum iti detoxifici organismul cu lamaie si carbune activ. Limonada neagra este bautura cu cea mai mare putere de detoxifiere. Vezi cum o prepari si la ce.

Cele mai bune trucuri ca sa folosesti Gmail ca un expert

Acestea sunt cateva functii, mai mult sau mai putin evidente, care va vor ajuta sa profitati la maximum de amalgamul de posibilitati pe care vi le pun la dispozitie cei de la Google.

Miami 2015 TOP: Cele mai bune sportive romance din istoria turneului. Halep doar pe locul 5

Miami 2015 este al doilea turneu major al anului, de categorie Premier Mandatory, care a strans totodata mai multe prezente romanesti la fileu, de-a lungul celor 30 de editii care au avut loc pana acum.

FOTO Colegiul National Gheorghe Vranceanu din Bacau, liceul cu cele mai bune performante din judet, are anul acesta 53 de olimpici la faza nationala

Astazi, elevii Colegiului National Gheorghe Vranceanu care au trecut de etapa judeteana la olimpiade au fost evidentiati in cadrul unui eveniment special, la care au participat si profesorii la disciplina la care sunt olimpici. in ultimii ani, renumitul colegiu bacauan s-a pastrat, prin rezultate, in fruntea liceelor din judetul Bacau.

Hackerii au spart cele mai bune browsere si au castigat sute de mii de dolari

Fie ca folosestiMozilla Firefox, Google Chrome sau Safari, fie ca ai ales Internet Explorer, niciun browser n-a fost iertat la o conventie pentru descoperirea vulnerabilitatilor din ele.

VIDEO Novak Djokovic: Sa-l invingi pe Federer este intotdeauna o mare provocare, la fel cum este si cu Nadal - Cele mai frumoase puncte ale sarbului la Indian Wells

Novak Djokovic a impresionat la Indian Wells a castigat trofeul), liderul mondial avand o evolutie solida. Nole a fost la inaltime in defensiva si inspirat in atac. Sa-l invingi pe Federer este intotdeauna o mare provocare, la fel cum este si cu Nadal, a precizat jucatorul sarb. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai bune lovituri reusite de Djokovic la Indian Wells. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Care sunt cele mai periculoase sosele din Alexandria si in ce zile se produc cele mai multe accidente

Strazile Dunarii si Bucuresti sunt arterele unde s-au produs cele mai multe accidente de circulatie in Alexandria, in ultimii doi ani. Martea este ziua predispusa la accidente, in vreme ce duminica pare cea mai sigura zi de circulat pe soselele din oras. Dupa o analiza facuta de politistii de la circulatie, 50% dintre accidentele de anul trecut s-au produs in intervalul orar 6.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )