Libnet.ro
UNICEF

19:00

Utile: Cele mai bune uleiuri anticelulitice; Indulcitorul care combate cele mai agresive cancere; Sase intrebari prin care iti verifici sanatatea creierului. Ce risc ai de dementa?

Hotnews Hotnews,
 Utile: Cele mai bune uleiuri anticelulitice; Indulcitorul care combate cele mai agresive cancere; Sase intrebari prin care iti verifici sanatatea creierului. Ce risc ai de dementa?

Astenia de primavara ascunde boli grave. Unora, venirea primaverii le aduce o schimbare de stare inexplicabila. Obisnuim sa-i spunem astenie si sa o trecem. Cum iti detoxifici organismul cu lamaie si carbune activ. Limonada neagra este bautura cu cea mai mare putere de detoxifiere. Vezi cum o prepari si la ce. continuă pe Hotnews

Cele mai bune emisiuni TV: Profesionistii care aduc carti, gadgeturi dar si Pastila de limba

Cele mai bune emisiuni TV. Succesul unui show se masoara de cele mai multe ori in puncte de rating, chiar daca emisiunea respectiva este, de multe ori, comentata si contestata. Pentru multi, insa, cele mai bune emisiuni TV nu sunt cele de divertisment, ci productiile cu un caracter educativ sau informativ.

Topul Tripadvisor: cele mai bune 10 destinatii de vacanta in 2015

Site-ul de calatorii Tripadvisor a lansat clasamentul anual in care figureaza cele mai bune destinatii de vacanta, pe baza voturilor venite din partea calatorilor din intreaga lume.

Cele mai bune anvelope de vara recomandate de germanii de la ADAC in 2015

Automobil Clubul German ADAC) a testat anul acesta 35 de anvelope de vara, doua dimensiuni, 19 pneuri de 185/60 R 14 si 16 pneuri de 205/55 R 16. Nemtii ne recomanda sa cumparam anvelope in functie de performante si de buget, nu sa achizitionam cele mai ieftine anvelope.

Cele mai bune anvelope de vara recomandate de germanii de la ADAC in 2015

Automobil Clubul German ADAC) a testat anul acesta 35 de anvelope de vara, doua dimensiuni, 19 pneuri de 185/60 R 14 si 16 pneuri de 205/55 R 16. Nemtii ne recomanda sa cumparam anvelope in functie de performante si buget, nu sa achizitionam cele mai.

FOTO Colegiul National Gheorghe Vranceanu din Bacau, liceul cu cele mai bune performante din judet, are anul acesta 53 de olimpici la faza nationala

Astazi, elevii Colegiului National Gheorghe Vranceanu care au trecut de etapa judeteana la olimpiade au fost evidentiati in cadrul unui eveniment special, la care au participat si profesorii la disciplina la care sunt olimpici. in ultimii ani, renumitul colegiu bacauan s-a pastrat, prin rezultate, in fruntea liceelor din judetul Bacau.

Cele mai bune trucuri ca sa folosesti Gmail ca un expert

Acestea sunt cateva functii, mai mult sau mai putin evidente, care va vor ajuta sa profitati la maximum de amalgamul de posibilitati pe care vi le pun la dispozitie cei de la Google.

Miami 2015 TOP: Cele mai bune sportive romance din istoria turneului. Halep doar pe locul 5

Miami 2015 este al doilea turneu major al anului, de categorie Premier Mandatory, care a strans totodata mai multe prezente romanesti la fileu, de-a lungul celor 30 de editii care au avut loc pana acum.

Hackerii au spart cele mai bune browsere si au castigat sute de mii de dolari

Fie ca folosestiMozilla Firefox, Google Chrome sau Safari, fie ca ai ales Internet Explorer, niciun browser n-a fost iertat la o conventie pentru descoperirea vulnerabilitatilor din ele.

Stefan cel Mare si Sfant sau cel crud? Domnitorul Moldovei, la fel sadic precum Tepes cele mai aprige razbunari ale lui Stefan pe supusii care-i ieseau din vorba

Cronica lui Grigore Ureche ofera cele mai multe dovezi privind pedepsele deosebit de dure pe care le-a aplicat Stefan cel Mare. Aprig la manie si degraba varsatoriu de sange nevinovatu, voievorul Moldovei a fost, potrivit marturiilor vremii, la fel de sangeros precum Vlad Tepes. Explicatia sadismului caracteristic Evului Mediu, data de specialisti.

TOP 10 cele mai iubite destinatii de catre turisti pe care sa le descoperiti in 2015

TripAdvisor a dezvaluit care sunt cele mai iubite destinatii de catre turistii din intreaga lume, intr-un top care cuprinde 25 de orase. Clasamentul a fost alcatuit pe baza recenziilor facute de calatori. Care credeti ca este cea mai iubita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )