Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cele mai bune ceaiuri pentru zilele caniculare:recomandarile specialistilor

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune ceaiuri pentru zilele caniculare:recomandarile specialistilor

Zilele caniculare ne fac sa transpiram mai mult si, in acest fel, sa pierdem mai multa apa. Specialistii ne recomanda ca, pentru o hidratare cat mai buna a organismului, sa consumam apa plata sau chiar si apa minerala, tocmai pentru a reface stocul de minerale. Si ceaiul ne ajuta la hidratare. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care Clujul are cele mai bune rezultate la Evaluare si Bacalaureat

Clujul este judetul in care, in mod constant, rezultatele obtinute de elevi la examenele de tip Evaluare Nationala sau Bacalaureat sunt printre cele mai bune. Niciodata, in ultimii cinci ani, Clujul nu a lipsit dintre primele trei judete din tara, in timp ce rezultatele altor judete au cunoscut fluctuatii spectaculoase.

Jocurile cu cele mai bune coloane sonore

In acest articol ne vom uite peste cateva dintre jocurile cu cele mai bune coloane sonore. Muzica este o parte extrem de importanta a jocurilor din ziua de azi, intrucat ne permite sa ne apropiem de personaje si sa intelegem mai bine povestea. in ultimii ani, dezvoltatorii au perfectionat in continuu aspectul sonor al jocurilor, [].

Topul celor mai bune orase pentru shopping

Shopping-ul nu mai este demult doar o pasiune, pentru majoritatea oamenilor devenind o activitate indispensabila, in unele cazuri fiind si o metoda de terapie, in special pentru femei. Marile orase detin adevarate centre comerciale care.

Topul facultatilor cu cele mai bune perspective de angajare

Facultatile cu profil de inginerie software sau de limbi straine sunt cele ai caror absolventi isi gasesc cel mai repede un job bine platit, imediat dupa finalizarea studiilor, avand, totodata, sansa unei ascensiuni rapide in cariera.

Concurs pentru realizarea unui clip de promovare a Tarii Barsei. Cele mai bune 5 filme vor fi proiectate in cartierele din Brasov in aer liber

Artistii amatori pot participa la un concurs de filme de scurt metraj, cu tema promovarea monumentelor si siturilor istorice din Tara Barsei.

Cum facem cele mai bune briose cu visine. Reteta lui Bogdan Roman, sibianul care a facut senzatie la Masterchef

Briosele sunt nu doar delicioase, ci si foarte usor de preparat si pot fi facute cu orice fel de fructe de sezon. Iata o reteta extreme de simpla de briose cu visine.

Cele mai bune paste cu carnati afumati

Aceste paste cu carnati afumati este un fel de mancare care poate fi preparat chiar si la cina. Nu ai nevoie decat de cateva ingrediente proaspete, pe care le poti combina rapid.

Sfaturi de vacanta: cele mai frumoase lacuri de pescuit din judetul Buzau

Buzaul are cateva dintre cele mai mai atractive zone de pescuit din nordul Munteniei. Daca ii intrebi pe pescarii buzoieni care sunt cele mai bune locuri de pescuit, acestia iti recomanda cel putin cinci locuri amenajate special, atat la munte, cat si in zona de campie, unele avand chiar si locuri de cazare. Tarifele variaza intre 30 si 50 de lei pe zi.

Cum preparam cele mai pufoase clatite: sapte greseli care ne impiedica sa obtinem un desert perfect

Clatitele reprezinta unul dintre cele mai gustoase si rapide deserturi. Servite cu dulceata, ciocolata, miere sau nuci sau cu sortimentul favorit de inghetata, acestea pot reprezenta un motiv de bucurie pentru orice pofticios. Reteta unui astfel de preparat este foarte simpla, insa cateva greseli ne pot sabota realizarea celor mai gustoase clatite.

Cele mai multe locuri de munca vacante sunt in Bucuresti si Arad

Aradul si Bucurestiul sunt doua zone din tara unde se gasesc cele mai multe locuri de munca vacante. Judetul Arad depasind totalul celorlalte trei unitati administrative din Regiunea de Vest, Timisul, Hunedoara si Caras-Severin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2756 seconds )