Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cele mai bune locuri de picnic din jurul Bucurestiului (P)

Antena3 Antena3,
Cele mai bune locuri de picnic din jurul Bucurestiului (P)

Orasul poate sa devina sufocant pe timp de vara. in special Bucurestiul. Dar chiar daca te simti inconjurat de betoane, la doar cativa kilometri in jur te asteapta palcuri de verdeata, numai bune de. continuă pe Antena3

Top 10 cele mai bune aeroporturi din lume. Singapore, Elvetia si Turcia impart podiumul

Site-ul spaniol eDreams realizeaza in fiecare an un top cu cele mai bune si cele mai proaste aeroporturi din lume. Administratorii au publicat recent rezultatele aferente anului 2018.

Cum sa te feresti de canicula - Cele mai bune alimente

Alimentatia joaca un rol esential in buna functionare a organismului tau. Mai ales pe vreme caniculare este indicat sa acorzi o atentie sporita acestui domeniu, deoarece exista pericolul ca alimentele sa se altereze mai usor si in felul acesta vei fi expus mai usor problemelor digestive.

Cum sa te feresti de canicula. Cele mai bune sfaturi

in zilele caniculare este extrem de important sa mancam corect, sa ne imbracam corespunzator dar mai ales sa ne hidratam, spun medicii. Temperaturile ridicate ne afecteaza pe toti, indiferent ca.

Cele mai bune casti wireless pentru vacanta

Castile au fost si vor fi intotdeauna accesoriul indispensabil in materie de tehnologie, care evolueaza pe zi ce trece din ce in ce mai mult. Fie ca te afli undeva unde nu este agreat zgomotul, fie ca vrei sa treaca timpul mai repede si alegi sa asculti melodia preferata, sau doar participi la o convorbire telefonica, toate aceste actiuni necesita folosirea unor casti wireless.

Reduceri eMAG aspiratoare. Cele mai bune oferte de astazi

Cei interesati sa-si cumpere un aspirator trebuie sa studieze oferta eMAG de astazi. Iata cateva modele de aspiratoare pe care sa le cautati pe lista de reduceri eMAG aspiratoare:.

Cele mai bune bancuri cu soacre. De ce-i propune Ionel soacrei sale sa mearga la un pictor chinez

Soacrele sunt adesea invocate in bancurile care circula pe internet. Va prezentam astazi o selectie de glume amuzante care au in prim-plan acest personaj,surprins in diverse ipostaze, in relatia cu nurorile sau ginerii lui.

Unde gasesti cele mai scumpe camere de hotel din lume

O locatie incarcata de istorie si de un lux greu de descris in cuvinte, Hotel de Paris din Monte Carlo gazduieste unele dintre cele mai scumpe camere de hotel din lume. Iata cat costa! .

Cele mai periculoase organizatii mafiote din lume. Au radacini medievale, coduri ale onoarei si erau menite initial sa apere migrantii

Organizatiile mafiote au inflorit, mai ales in ultimul secol, pe tot mapamondul. Fiecare traieste deasupra legii, imbogatindu-se din prostitutie, santaj, jocuri de noroc, droguri, contracte de asasinare, trafic de arme sau organe umane. O parte a acestor organizatii au retele internationale.

Joburi de care in Romania fuge toata lumea, dar care in Occident iti asigura un trai mai mult decat decent

Unele dintre cele mai murdare, cele mai periculoase, dar si unele dintre cele mai bune locuri de munca din Occident nu sunt la indemana oricui.

Misterul din jurul pensiilor speciale. Se mai impoziteaza sau nu aceste indemnizatii?

Orice lucru poate fi invaluit in mister chiar si pensiile speciale. Mult discutate, analizate, majorate sau impozitate, nimeni nu mai stie. Pe deoparte se scrie ca masura impozitarii acestui tip de pensie nu a fost inclusa in proiectul de ordonanta privind reglementarea unor masuri fiscal-bugetare. Pe de alta parte se scrie ca Ministerul Finantelor va .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )