Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune metode ca sa nu ejaculezi prematur

Antena3 Antena3,
Cele mai bune metode ca sa nu ejaculezi prematur

Toata lumea stie ca ejacularea prematura poate afecta extrem de mult ambii parteneri, atat din punct de vedere emotional, cat si fizic. Insa, cu putina rabdare si bunavointa, toata lumea poate depasi aceste probleme. continuă pe Antena3

E una din cele mai bune voci ale lumii, dar imaginea asta ii va vinde toate albumele. Cum s-a transformat o gafa intr-un succes de milioane

A fost pe primele pagini ale tabloidelor in ultima perioada din cauza fizicului ei care a trecut printr-o schimbare brusca. Multi au criticat-o si au catalogat-o ca fiind delasatoare, dar artista le-a aratat.

Utile: Cele mai bune remedii contra caderii parului; Apelam aproape zilnic la acest produs, dar consumul sau ne poate orbi; Otrava din telefonul mobil: la fiecare Alo!, intram in contact cu cel putin un produs toxic periculos

AVERTIZARE: Ce alimente pe pe care le mancam zilnic ne PROSTESC! Un studiu facut in SUA trage un semnal de alarma asupra hranei hipercalorice, continuta in special in alimente de tip fast-food, dar nu. Ce se intampla cu organismul dupa ce renunti la fumat? Cotidianul german Bild a prezentat recent modul in care organismului unui om reactioneaza si se recupereaza dupa ce renuntam la fumat.

Peste un miliard de persoane din toata lumea traiesc cu o forma de dizabilitate.

Peste un miliard de persoane din toata lumea traiesc cu o forma de dizabilitate, iar dintre acestea aproape 200 de milioane se confrunta cu mari dificultati, se arata intr-un comunicat de presa al Societatii Romane de Medicina Fizica si de Recuperare SRMFR), scrie Agerpres. Din cauza populatiilor imbatranite, a riscului de accidente cu care se confrunta varstnicii, a numarului in continua crestere a cazurilor de afectiuni cronice - diabet, boli cardiovasculare, cancer si boli mintale -, in .

Toata lumea din familia noastra, filmul lui Radu Jude, a castigat prestigiosul premiu Bayard dOr

Regizorul Radu Jude a castigat prestigiosul premiu Bayard dOr, la Festivalul de film francofon de la Namur, Belgia, cu filmul . Toata lumea din familia noastra. Romanul a fost marele castigator, primind.

Filmul Toata lumea din familia noastra, de Radu Jude, marele castigator al Festivalului de la Namur

Filmul Toata lumea din familia noastra, regizat de Radu Jude, a fost desemnat vineri marele castigator al celei de-a 27-a editii a Festivalului International a Filmului Francofon FIFF) de la Namur Belgia), desfasurat intre 28 septembrie si 5 octombrie.

Una dintre cele mai controversate intrebari despre Titanic are in sfarsit un raspuns

Mythbusters au debutat in noul sezon gata sa demonteze una dintre cele mai importante si controversate intrebari cu care omenirea s-a confruntat, scrie Huffington Post. Una dintre aceste intrebari este.

Unul dintre cele mai rapide trenuri din Europa circula prin Romania cu viteza unui personal

Romania e din nou pe lista rusinii. Unul dintre cele mai rapide trenuri din Europa a ajuns sa circule la noi cu viteza unui personal. Recordul negativ a fost atins de trenurile Intercity care merg in tara noastra.

Arafat: Cele mai frecvente nereguli la ambulante vizeaza lipsa centurii de siguranta.

Cele mai frecvente nereguli depistate la ambulante se refera la faptul ca soferul sau pasagerul nu purta centura de siguranta, a declarat, marti, subsecretarul de stat Raed Arafat, dupa controalele vizand respectarea regulilor de circulatie si dotarea masinilor angajate in misiuni, informeaza Mediafax. Am demarat, impreuna cu Politia Rutiera si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, o serie de controale care au avut in vedere respectarea regulilor de circulatie, a echipamentelor utilizate .

Topul producatorilor de smartphone-uri cu cele mai mari vanzari pe site-ul de comert online Okazii.ro in primele noua luni din 2012

11 telefoane mobile si smartphone-uri s-au achizitionat in fiecare ora pe Okazii. ro, unul dintre cele mai mari site-uri de comert online din tara, in primele noua luni din acest an, a anuntat marti compania. In topul preferintelor de telefoane tip smartphone, dupa valoarea vanzarilor s-au situat producatorii: Apple - 46,51%, Samsung - 23,39%, Nokia - 11,87%, HTC - 4,65% si Blackberry - 3,25%. In topul celor mai cautate telefoane de colectie s-au situat Nokia 7110, Nokia 5110, Ericsson A1018S, Motorola D460 si Ericsson T28.

Situatia romanilor din Siria: 199 de cetateni au fost repatriati, au ramas intre 12.000 - 14.000, cele mai mari concentrari in Damasc si Alep

In Siria se afla in acest moment intre 12. 000 si 14. 000 de cetateni romani, cele mai mari concentrari fiind in orasele Damasc si Alep, potrivit informatiilor furnizate HotNews. ro de Biroul de presa al Ministerului Afacerilor Externe. De la inceputul conflictelor au fost repatriati 199 de cetateni romani, iar MAE recomanda tuturor celor ramasi sa paraseasca Siria. MAE acorda sprijin si asistenta in Siria cetatenilor romani, cetatenilor Republicii Moldova si cetatenilor francezi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )