Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cele mai bune reduceri eMAG din aceasta saptamana

Playtech Playtech,
Cele mai bune reduceri eMAG din aceasta saptamana

Pana in data de 8 august, eMAG va ofera acces la o serie de dispozitive aflate la reducere. Dupa cum stiti deja, in fiecare saptamana puteti beneficia de o serie de reduceri eMAG la diverse dispozitive. Printre cele disponibile acum la oferta se numara telefoanele Huawei, smartwatch-urile si bratarile inteligente, dar si televizoarele de mai jos. continuă pe Playtech

Cele mai bune telefoane care fotografiaza sub apa

In Romania, putem gasi pe piata unele dintre cele mai bune telefoane care fotografiaza sub apa. Nu sunt multi ceicare fac fotografii sub apa cu un smartphone si, prin urmare, nici gama de dispozitive mobile capabile de asa ceva nu este foarte bogata. Cu toate acestea, ne-am uitat peste ofertele magazinele din Romania si am [].

De ce nu se inscrie diaspora la votul prin corespondenta: Guvernantii erau obligati sa gaseasca cele mai bune strategii de informare

Dintre cei 3 milioane de romani care traiesc in strainatate, un procent infim a facut demersurile necesare pentru inscrierea in Registrul Electoral, pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Cele mai bune aripioare picante

Iti plac mancarurile picante, iar ardeiul iute nu iti face rau la stomac? Atunci cu siguranta reteta urmatoare va fi pe placul tau. Rasfata-te acum cu o portie de aripioare picante!.

Cele mai jenante 6 intamplari din cabinetul ginecologic

Pentru multe femei, vizita la ginecolog nu este foarte confortabila. Desi, pana la urma, este vorba despre un consult efectuat de catre un specialist ca oricare altul, faptul ca partile intime sunt verificate le.

Unul dintre cele mai mari targuri de vechituri din Europa a fost anulat din motive de securitate

Unul dintre cele mai mari targuri de vechituri din Europa, care are loc in nordul orasului francez Lille, a fost anulat din motive de securitate, a anuntat primarul Martine Aubry, citat de AFP. Exista.

Cele mai scurte mandate. Primarii din Osica de Sus si Sprancenata si-au pierdut, astazi, functiile. Prefectul a semnat ordinele

Doi primari din Olt si-au pierdut astazi functiile, prefectului judetului semnand ordinele de revocare. Primul are la activ o condamnare cu suspendare pentru fals in inscrisuri, cel de-al doilea este taxat pentru incompatibilitate.

Mai sunt 15 zile pentru inscrierea in competitia celor mai bune practici din administratia publica

Institutiile si autoritatile administratiei publice mai au la dispozitie 15 zile pentru a-si inscrie proiectele de succes in competitia celor mai bune practici din administratia publica din tara noastra, editia a IX-a, termenul limita fiind 16 august, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici ANFP), trimis redactiei.

Cele mai cunoscute evadari din istorie. Cum au scapat de dupa gratii John Dillinger si El Chapo Guzman

Puscariasii au gasit, de-a lungul timpului, unele dintre cele mai uimitoare moduri de a evada. Va vom prezenta in cele ce urmeaza 10 dintre cele mai cunoscute evadari din istorie.

Padurile Romaniei, judet cu judet. Cele mai mari suprafete impadurite sunt in Suceava, cele mai mici in Calarasi

Fondul forestier al statului scade de la an la an, in timp ce suprafetele impadurite ale particularilor cresc. Sudul tarii sufera de un deficit forestier, in timp ce zonele deluroase au cele mai dezvoltate paduri, conform Adevarul.

INFOGRAFIE Padurile Romaniei, judet cu judet. Cele mai mari suprafete impadurite sunt in Suceava, cele mai mici - in Calarasi

Fondul forestier al statului scade de la an la an, in timp ce suprafetele impadurite ale particularilor cresc. Sudul tarii sufera de un deficit forestier, in timp ce zonele deluroase au cele mai dezvoltate paduri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )