Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai bune sfaturi pentru politicieni: am selectat de la cititorii nostri 20 de propuneri la obiect pentru o societate mai buna

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune sfaturi pentru politicieni: am selectat de la cititorii nostri 20 de propuneri la obiect pentru o societate mai buna

RO a sustinut, timp de o luna si jumatate, campania de sfaturi gratuite pentru politicieni Ajuta-i sa-si faca treaba! . Am selectat acum 20 de propuneri la obiect din cele peste 100 de sfaturi utile pe care cititorii nostri. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune televizoare Ultra HD. Top 6 Smart TV la reducere

Am selectat cele mai bune televizoare Ultra HD pentru voi, la cele mai avantajoase preturi care se gasesc momentan pe piata. Cea mai buna vizionare disponibila in acest moment din punct de vedere tehnic este cea la o rezolutie 4K, adica Ultra HD. Cu toate ca achizitionarea unui televizor ce poate afisa rezolutie 4K este [].

Cele mai bune masti pentru ten, facute in casa. Cum scapi de acnee in doua saptamani cu cea mai banala leguma

Ingrediente simple pe care le avem in casa se pot transforma in tratamente pentru ten extrem de eficiente, comparabile cu produsele scumpe de pe rafturile magazinelor si ale farmaciilor.

Oscar 2015. Cele mai bune citate: Frica este prezervativul vietii. Nu iti permite sa te bucuri de orice lucru

Oscar 2015. Cele mai importante premii ale cinematografiei au rezervat, pe langa momentele memorabile ale castigarii unei statuete aurii, si comentarii ale actorilor, mai mult sau mai putin adecvate evenimentului. Gazda show-lui, Neil Patrick Harris, a tinut publicul in priza cu aprecieri ingenioase, Sean Penn a fost remarcat pentru un citat insensibil, iar Alejandro Gonzalez Inarritu a facut cea mai buna gluma din spatele scenei.

Cum sa iti alegi cele mai bune pneuri. De ce merita sa cumperi anvelope premium

Primul pas pe care trebuie sa il faca o persoana care vrea sa isi schimbe anvelopele este sa citeasca in cartea masinii dimensiunile corecte, pentru ca altfel autoturismul ar putea sa nu treaca ITP-ul si nu va fi la fel de sigur ca atunci cand a fost.

Cum sa faci cele mai bune chiftele de orez

Cei care doresc sa incerce o reteta noua de chiftele, pot proba chiftelele de orez, fara carne. E o reteta tocmai buna pentru cei care vor sa tina un post mai usor, fara carne!.

Prazul oltenilor, un adevarat medicament in bucatarie. Cele mai bune retete pe baza de praz pentru Postul Pastelui

Prazul constituie nu doar leguma lipita imaginii oltenilor, ci reprezinta si un ingredient cu multe proprietati benefice in diferite preparate de post.

Cele mai bune fructe care scad nivelul grasimilor din sange

Daca nivelul grasimile din sange este ridicat, exista un risc destul de mare de a te confrunta cu afectiuni cardiovasculare periculoase. insa, consumul anumitor fructe te ajuta sa-ti mentii sanatatea inimii si a vaselor sangvine.

Cele mai bune documentare britanice vor putea fi vizionate la cea de-a patra editie a British Documentary la Targu Mures

In data de 27 februarie 2015, ora 18:30, se da startul celei de-a patra editii a British Documentary. Proiectul, organizat de British Council, include 10 proiectii care vor avea loc in perioada 27 februarie 28 martie, in zilele de vineri si sambata, incepand cu ora 18:30, la Cinema ARTA, in Sala Flora.

Cele mai bune lacuri de pescuit din Ungaria. Sute de lacuri si conditii la superlativ langa Romania

Intreaga Ungarie este impanzita cu lacuri ingrijie si vine cu oferte civilizate iubitorilor de pescuit. Din multitudinea de lacuri, am ales cu greu cateva din numeroasele locuri din judetele de langa granita, frecventate si de pescarii nostri.

Cristina Neagu, pe locul 2 in topul celor mai bune handbaliste din lume

Romanca Cristina Neagu a fost votata de catre fanii handbalului pe pozitia secunda in topul celor mai bune jucatoare din lume.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )