Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cele mai bune solutii pentru a preveni intarzierea la plata facturilor

România Liberă România Liberă,
Cele mai bune solutii pentru a preveni intarzierea la plata facturilor

Facturile reprezinta o constanta a vietii noastre. Luna de luna trebuie sa le achitam. Ce se intampl. continuă pe România Liberă

Cele mai bune bancuri cu Strula. Ce striga acesta noaptea, beat, in fata Guvernului

Va propunem o selectie a celor mai reusite glume cu si despre Strula, alaturi de care apare si Bula, un personaj la fel de popular in glumele romanilor.

Modelul secret de la Dacia, in cele mai bune poze spion: de ce romanii asteapta cu sufletul la gura Sandero 3

Pana acum, stim doar ca Dacia reia productia la Mioveni. Si a inceput primavara cu anuntul despre masina electrica. Dar pe lista multor romani este, de fapt, Sandero 3 si, mai ales,.

eMAG are chiar acum pe site unele dintre cele mai bune reduceri din an

Nicio zi fara reduceri, nu? Asa ca am adunat aici ce-are eMAG la pret foarte bun, ca sa alegi ceva excelent in plina primavara. Din ce listeaza eMAG pe site, am ales cateva produse care.

Cele mai bune 5 masini SH sub 10.000 de euro: ce iei la mana a doua, daca nu vrei Dacia, si la ce sa fii atent

Oricat de grea ar fi situatia de acum, poate esti cazul norocos, ai bani de-o masina, vrei una, dar nu chiar Dacia si poate ceva la mana a doua. Asa ca am adunat aici cateva.

Cele mai tari aplicatii de videoconferinte ca sa scapi de Zoom sau Skype

Zoom si Skype sunt printre cele mai populare aplicatii pentru videoconferinte, insa mai exista si alte optiuni extrem de utile de care te poti bucura. in perioada asta, dar nu numai, ai.

Channing Tatum a implinit 40 de ani. Cele mai sexy fotografii cu actorul de pana acum!

Channing Tatum a implinit zilele trecute 40 de ani, ocazie cu care fosta sa iubita, Jessie J, i-a transmis public un mesaj extrem de frumos. Iata aici cateva dintre cele mai sexy fotografii cu celebrul actor! .

Avertismentul privind depopularea accelerata a Romaniei. Cati locuitori vor fi in 2100 si care vor fi cele mai afectate zone

Depopularea Romaniei va continua in ritm accelerat in acest secol. Potrivit estimarilor ONU, tara noastra va avea in 2100 doar 11,9 milioane de locuitori. Cele mai afectate zone sunt si vor fi, in continuare, cele de munte. Lumea pleaca la orase sau, mai grav, la munca in strainatate.

P Cel mai important aspect pentru continuarea activitatii: Oamenii si Experienta lor

Pe masura ce pandemia COVID-19 se raspandeste in lume, cu totii incercam sa ne adaptam unei situatii mereu schimbatoare. Scolile s-au inchis, activitatile s-au suspendat, iar autoizolarea a devenit masura recomandata sau chiar impusa. in aceasta situatie, a devenit dificil sa ne continuam activitatea, desi este absolut necesara pentru societate. Sa continuam sa lucram ca inainte nu mai este posibil. Trebuie sa fim pregatiti sa lucram de oriunde putem si oricum putem, urmand exemplul organizatiilor de toate dimensiunile si din toate sectoarele care continua sa functioneze. in zilele ce urmeaza, vom discuta despre modurile in care tehnologia poate sprijini organizatiile sa tina pasul cu schimbarile, avand in primul rand grija de cele mai valoroase resurse de oameni, de experienta lor si de cunostintele lor acumulate. Ivo Sladoljev, Manager Regional Senior, Europa Centrala.

COVID-19 |Un stat din America de Sud introduce una dintre cele mai dure restrictii privind zborurile

Argentina a interzis toate zborurile comerciale, interne si internationale, pana la 1 septembrie din cauza pandemiei de coronavirus, acesta fiind una dintre cele mai dure masuri luate pana acum de vreun stat.

Cele mai frumoase muzee auto care se pot vizita virtual

Pe timpul pandemiei de coronavirus, au fost deschise publicului larg celse mai frumoase muzee auto care se pot vizita virtual. Puteti vedea AICI cele mai frumoase muzee auto, care sunt la un click.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )