Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cum sa faci cele mai bune clatite de dovlecei

Adevărul Adevărul,
Cum sa faci cele mai bune clatite de dovlecei

Nu sunt chiar un fun al dovleceilor, dar sunt unele preparate pe care le pregatesc cu drag de fiecare data. Reteta pentru cele mai bune clatite de dovlecei am descoperit-o nu cu mult timp in urma si de atunci o pregatesc ori de cate ori mi se face pofta. continuă pe Adevărul

Oscarul in turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din Europa

Cele mai bune destinatii din Europa au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt acestea si cat te costa sa ajungi in vacanta aici.

Cele mai bune pozitii de somn pentru diferite boli

Dureri de spate, arsuri stomacale sunt doar cateva dintre afectiunile care pot fi ameliorate prin adoptarea unei pozitii de dormit corecte. Afla care sunt cele mai bune pozitii de somn pentru diferite boli!.

(P) Profita de cele mai bune oferte la inceput de scoala

Profita de cele mai bune oferte la inceput de scoala .

VIDEO Parcul Europa din Rust / Freiburg, cotat din nou printre cele mai bune parcuri de distractii din lume

Cel mai mare parc de distractii din Germania, Parcul Europa din Rust langa Freiburg), a fost din nou desemnat de un juriu international de experti drept unul dintre cele mai bune parcuri de distractii din lume, scrie Der Standard.

Cele mai bune gogosi mexicane, Churros

Daca sarbatoresti ceva alaturi de cei dragi, serveste-i cu cateva gogosi spaniole cu sos de ciocolata, extrem de delicioase! Gogosile calde, pudrate cu zahar si scortisoara, sunt servite alaturi de un sos cald de ciocolata. incearca si tu reteta si te vei convinge de cat de gustoase sunt!.

Cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi in locul unui Galaxy Note 7

Galaxy Note 7 este cel mai bun telefon Samsung, dar problema bateriei este una suficient de grava cat sa-l eviti. Acestea sunt cateva alternative.

Cum sa faci cea mai buna tarta cu prune si mac

Dulciurile de casa sunt cele mai bune. Ca sa te convingi, afla cum sa faci cea mai buna tarta cu prune si mac. Nu framanta aluatul de tarta in exces, deoarece va deveni prea elastic si se va intari la copt.

Cele mai gustoase vinete pane

Preparatele de sezon sunt binevenite. Cele mai gustoase vinete pane le poti prepara in maximum o ora. Ai grija insa sa sarezi feliile de vinete pentru a le elimina amareala. Vor fi mult mai bune.

Cum sa faci cea mai buna supa de ciuperci

Nu stii cum sa faci cea mai buna supa de ciuperci? Nu stii de ce ingredinte ai nevoie pentru prepararea ei? Nu-nimic! Noi te invatam cum sa faci cea mai buna supa de ciuperci si alte legume proaspete. Si vei petrece si putin timp in bucatarie!.

Cele mai sanatoase 10 fructe

Va prezentam cele mai sanatoase 10 fructe, adevarate bombe cu vitamine si nutrienti benefice organismului. Piersici si nectarine: potasiu Se spune despre banane ca sunt bogate in potasiu, insa doua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )